Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen gyakorlati lepesekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakorlati lepesekkel tudnam lekuzdeni a magyn erzeset? Vagyis mit tehetek a magany ellen? 35 F

Figyelt kérdés

35 eves lettem. Se asszony, se gyerek. Semmi. A karrier se indult be soha igazan. Felek, hogy egyedul maradok, elmaganyosodok.

Erzem, hogy oregszem. Nemreg megtetszett egy nalam fiatalabb lany, es ramjott a kapuzarasi panik. Kozben meg nem is akarok gyereket, nosulni se akarok, de egy baratno jo lenne. De kozben valogatos is vagyok, es azok a nok tetszenek meg, akik semmibe vesznek engem.

Remenytelennek erzem a helyzetem. Igy egyedul maradok orokre. A magany kezd ramenni a lelki egeszsegemre.

Ugy erzem, elvesztegetem az eletem.

2021. júl. 15. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Pszichologus.
2021. júl. 15. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:
9%
Bizony ezt már elszúrtad.
2021. júl. 15. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
26%
Neked már annyi.
2021. júl. 15. 12:45
 4/8 anonim ***** válasza:
48%

- 0 karrier

- 0 külső (nem akarlak látatlanban egy pocakos, külsejére semmit sem adó harmincas férfiként elképzelni, de a felvezetésed alapján nehéz lenne nem így tenni)

- Nem akarsz gyereket

- Nem akarsz házasodni

- Válogatós vagy (mire föl, btw?)

- Depressziós vagy

- Nincs semmi motivációd az életben semmire, azon kívül, hogy a nemi hormonok dolgoznak (ld. "de egy baratno jo lenne")

Ha feltennéd magadnak a kérdést, miszerint "miért akarna velem lenni egy nő?", mit tudnál rá válaszolni?

Az, hogy van farkad, az még kevés a győzelemhez.

Az 1-es válaszoló tanácsához hasonlóan én is azt tudom neked javasolni, hogy azonnal menj el pszichológushoz, mert ennyi testi/lelki bajjal az életben nem fog észrevenni senki sem.

2021. júl. 15. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Sokat tanulhatsz a Két pasi meg egy kicsi Alan karakteréből ! Ott észreveszed, hogy neki is azok a nők kellenek akik semmibe veszik ! Ez a vadászösztön?
2021. júl. 18. 09:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Egy hajóban evezünk, talán egyet kivéve, és én ebben szívesen tanácsot adnék.

Nem akarok hosszúra visszanyúlni ( amúgy 35F vagyok én is ), karrier egy elég zsákutcás irodai állás, saját lakásom van de hitellel, autóm nincs, adok magamra de nem járok luxus dolgokban. Viszonylag alacsony fizetéssel rendelkezem. A fővárosban élek ahol viszont elméletileg sok a magányos, független nő.

Én szeretnék családot. Én azt gondolom, hogy lelke mélyén mindenki, de erre sokan csak akkor jönnek rá amikor a barátok családosok lettek és a szülők már elhunytak vagy nagyon idősek. Ha nincs már összejárás, és nincs rokoni kötelék, nagyon tud hiányozni valaki.

Mellesleg a gyermeked a szüleidre is fog emlékeztetni, akikkel mégha nem is volt feltétlen felhőtlen a kapcsolatod, mégis azt fogja veled éreztetni, hogy itt hagytak magukból valamit, a gyermekedben.

Na de ez elég szentimentális oldal. A másik, hogy társas lények vagyunk, lételemünk a szeretet, a valakihez való tartozás és igen a faj fenntartás is.

Sajnos a nehézség szerintem abból fakad hogy nincsenek közösségek. Megosztottak az emberek a világon, eltűnt a családi-háló, az egyházi-háló, a közösségi-háló jelent meg helyette ami nem kapcsolódásra hanem további megosztásra jó csak.

Tehát fel van adva nekünk a lecke. De nem késő, sose késő.

Az biztos, hogy évente maximum 1-2 lehetőség amiből lehet valami de akkor kell résnél lenni és kitörni a magány kényelméből és HAGYNI hogy szeressenek. Persze ez csak akkor működik ha kétirányú.

A probléma amúgy ez, hogy sokan nem bírják elviselni ha szeretik őket, a nők konkrétan ezt 'fojtogatásnak', 'elnyomásnak' élik meg,és ez szomorú mert hosszú sötét út vár rájuk is 40-től 80-ig amikor már nem pálya az idős anyuka/apuka, és csak a tacskó meg a perzsa cica van...

2021. júl. 19. 10:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Mit tehetsz a magány ellen? Járj társaságba, ismerj meg új embereket és legyen szociális életed.

Barátnőt viszont nagyon nehezen fogsz találni, ha nagyok az elvárásaid, miközben alig tudsz valamit nyújtani. A gyönyörű, intelligens nőkre 30 felett is bőven van kereslet, egzisztencia, jó külső, személyiség nélkül nem lesz esélyed, mert akad más jelentkező.

2021. aug. 1. 17:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsóval nem értek egyet.

Ez az online világ eléggé megbolygatta.

Kereslet valóban van a 30+ nőkre de nagyon sokan közül pont emiatt a túlzott online kereslet miatt kiégnek, nem tudnak választani, rosszul választanak, 3.ok lesznek kapcsolatokban és még sorolhatnám.

Egy 35 éves férfinak semmivel se nehezebb mint egy 30-as nőnek. A 30as nőt a biológiai óra is hajtja, nekik se könnyű.

2021. aug. 2. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!