Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakorlati lepesekkel tudnam lekuzdeni a magyn erzeset? Vagyis mit tehetek a magany ellen? 35 F
35 eves lettem. Se asszony, se gyerek. Semmi. A karrier se indult be soha igazan. Felek, hogy egyedul maradok, elmaganyosodok.
Erzem, hogy oregszem. Nemreg megtetszett egy nalam fiatalabb lany, es ramjott a kapuzarasi panik. Kozben meg nem is akarok gyereket, nosulni se akarok, de egy baratno jo lenne. De kozben valogatos is vagyok, es azok a nok tetszenek meg, akik semmibe vesznek engem.
Remenytelennek erzem a helyzetem. Igy egyedul maradok orokre. A magany kezd ramenni a lelki egeszsegemre.
Ugy erzem, elvesztegetem az eletem.
- 0 karrier
- 0 külső (nem akarlak látatlanban egy pocakos, külsejére semmit sem adó harmincas férfiként elképzelni, de a felvezetésed alapján nehéz lenne nem így tenni)
- Nem akarsz gyereket
- Nem akarsz házasodni
- Válogatós vagy (mire föl, btw?)
- Depressziós vagy
- Nincs semmi motivációd az életben semmire, azon kívül, hogy a nemi hormonok dolgoznak (ld. "de egy baratno jo lenne")
Ha feltennéd magadnak a kérdést, miszerint "miért akarna velem lenni egy nő?", mit tudnál rá válaszolni?
Az, hogy van farkad, az még kevés a győzelemhez.
Az 1-es válaszoló tanácsához hasonlóan én is azt tudom neked javasolni, hogy azonnal menj el pszichológushoz, mert ennyi testi/lelki bajjal az életben nem fog észrevenni senki sem.
Kérdező!
Egy hajóban evezünk, talán egyet kivéve, és én ebben szívesen tanácsot adnék.
Nem akarok hosszúra visszanyúlni ( amúgy 35F vagyok én is ), karrier egy elég zsákutcás irodai állás, saját lakásom van de hitellel, autóm nincs, adok magamra de nem járok luxus dolgokban. Viszonylag alacsony fizetéssel rendelkezem. A fővárosban élek ahol viszont elméletileg sok a magányos, független nő.
Én szeretnék családot. Én azt gondolom, hogy lelke mélyén mindenki, de erre sokan csak akkor jönnek rá amikor a barátok családosok lettek és a szülők már elhunytak vagy nagyon idősek. Ha nincs már összejárás, és nincs rokoni kötelék, nagyon tud hiányozni valaki.
Mellesleg a gyermeked a szüleidre is fog emlékeztetni, akikkel mégha nem is volt feltétlen felhőtlen a kapcsolatod, mégis azt fogja veled éreztetni, hogy itt hagytak magukból valamit, a gyermekedben.
Na de ez elég szentimentális oldal. A másik, hogy társas lények vagyunk, lételemünk a szeretet, a valakihez való tartozás és igen a faj fenntartás is.
Sajnos a nehézség szerintem abból fakad hogy nincsenek közösségek. Megosztottak az emberek a világon, eltűnt a családi-háló, az egyházi-háló, a közösségi-háló jelent meg helyette ami nem kapcsolódásra hanem további megosztásra jó csak.
Tehát fel van adva nekünk a lecke. De nem késő, sose késő.
Az biztos, hogy évente maximum 1-2 lehetőség amiből lehet valami de akkor kell résnél lenni és kitörni a magány kényelméből és HAGYNI hogy szeressenek. Persze ez csak akkor működik ha kétirányú.
A probléma amúgy ez, hogy sokan nem bírják elviselni ha szeretik őket, a nők konkrétan ezt 'fojtogatásnak', 'elnyomásnak' élik meg,és ez szomorú mert hosszú sötét út vár rájuk is 40-től 80-ig amikor már nem pálya az idős anyuka/apuka, és csak a tacskó meg a perzsa cica van...
Mit tehetsz a magány ellen? Járj társaságba, ismerj meg új embereket és legyen szociális életed.
Barátnőt viszont nagyon nehezen fogsz találni, ha nagyok az elvárásaid, miközben alig tudsz valamit nyújtani. A gyönyörű, intelligens nőkre 30 felett is bőven van kereslet, egzisztencia, jó külső, személyiség nélkül nem lesz esélyed, mert akad más jelentkező.
Utolsóval nem értek egyet.
Ez az online világ eléggé megbolygatta.
Kereslet valóban van a 30+ nőkre de nagyon sokan közül pont emiatt a túlzott online kereslet miatt kiégnek, nem tudnak választani, rosszul választanak, 3.ok lesznek kapcsolatokban és még sorolhatnám.
Egy 35 éves férfinak semmivel se nehezebb mint egy 30-as nőnek. A 30as nőt a biológiai óra is hajtja, nekik se könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!