Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet szelíd lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet szelíd lányokat találni?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy ne mondja meg, ha valami nem tetszik, hanem tegye ezt finoman, empatikusan és ne legyen erőszakos. Meg hogy úgy áradjon a szeméből a jóság. Ez számomra egy nagyon vonzó női tulajdonság, csak sajnos kevés emberben van meg. Keresztény közösségekre gondoltam elsőkörben.

2021. júl. 15. 12:02
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nem, nem idegesítettem senkit szándékosan. Egyszerűen valami mindig nem stimmelt, bizonyára az én hibám is, túl sokat válogattam.
2024. máj. 17. 08:28
 22/29 anonim ***** válasza:
74%

Én is egy szelíd pasiba lettem szerelmes, áradt belőle a jóság, a kedvesség, még templomba is járt és tanár volt …..

Tudod 1 év után jöttem rá hogy azért nem akar összeköltözni mert retteg hogy nehogy 200 ftjába is kerüljek ( soha nem hívott meg semmire),

állítólag tele volt tartozással és csak utána tudna velem összeköltözni (7év múlva !),

nem mutatott be a szüleinek mert ő ezt megfogadta ( nem vállalt fel soha senki előtt),

és állandóan szídta a gazdag embereket, a nők meg anyagiasak szerinte.

Egy mamahoteles betegelme volt 50 évesen.

És én soha többet nem kezdenék olyannal, aki nagyon kínosan ügyel arra hogy jó embernek tűnjön!

Mert annak valami nagyon nagy sz@r van a lelkében amit el akar takarni.

Ja és előszeretettel beszélt a rosszlányok oldalról, szerintem el is járt oda, hiszen soha nem volt pénze egy gombóc fagyira sem amikor találkoztunk!

2024. máj. 17. 10:49
 23/29 A kérdező kommentje:
Sajnálom, én nem csináltam ilyent soha. Ha néhány hónap után nem éreztem, hogy perspektivikus a kapcsolat, befejeztem, megmondtam, hogy inkább most, mint később. Nekem van egzisztenciám és jóval átlag fölötti fizetésem 30 évesen, nem is nézek ki rosszul, nem ezen múlik. Kicsit túlságosan belemerevedtem az egyedülálló életmódba és nehezen tudom feladni a szabadságom. Másokat szidni egyáltalán nem segít senki helyzetén. Én nem tartom rossznak a nőket, inkább abban nem vagyok biztos, hogy tudnék olyasmit adni, ami kell nekik, bár a volt barátnőim szerint igen.
2024. máj. 17. 10:59
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ma már teljesen elfogadott dolog egyedülállónak maradni.

Én ha újrakezdhetném, soha nem költöznék össze senkivel és nem lenne férjem.

35 éves koromig vígan éltem.

Én ha tehetném , visszafordítanám az időt és kikerülném a férjem..

Rengeteg energiát elvesz egy kapcsolat , egy házasság.

2024. máj. 17. 11:04
 25/29 anonim ***** válasza:
72%

"nehezen tudom feladni a szabadságom." - Ha úgy látod, hogy a kapcsoltban is szabad maradhatsz, és jobb lesz neked vele, mint egyedül, akkor örömmel leszel valakivel, akivel szeretitek és megbecsülitek egymást. Másképpen tényleg nem érdemes.

"abban nem vagyok biztos, hogy tudnék olyasmit adni, ami kell nekik, bár a volt barátnőim szerint igen." - Biztosan van olyan, amit tudsz adni, és aminek valaki örül.

2024. máj. 17. 11:09
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Az állatkertben az oroszlánok között. :D
2024. máj. 17. 21:01
 27/29 anonim ***** válasza:
33%
Ohh, tipikus, a szelíd lányokat keresők valahogy mindig ilyenek, inkább igazi embereket (nőket) keress, ja és pár hónap ingyenszex előtt derítsd ki a bajaidat velük, ne akkor mikor már számítanak rád.
2024. máj. 17. 21:27
 28/29 anonim ***** válasza:
Én nem a 22 voltam, csak van ilyen munkatársam aki 3 havonta "szerelmes", aztán addig idegesíti a nőt, amíg az egyszer visszaszól neki, onnantól keres másik "szelídet". Mondjuk a munkahelyen is kiakasztó ahogy viselkedik. 27 voltam
2024. máj. 18. 15:12
 29/29 anonim válasza:
Utolso. Utolso amugy ez sajnos nem ritka, ugyhogy teljesen jogosan hoztad fel!
2024. máj. 19. 03:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!