Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerint mi egy vesztes férfi meghatározása?
Figyelt kérdés
Alábbiak közül leginkább melyik írja körül legpontosabban?2021. júl. 12. 12:13
31/34 anonim válasza:
29: A pokol és a biblia is keresztény találmány. Ahogy az isten-ördög is. Az éremnek soha nem egy oldala van ezen a világon.
32/34 anonim válasza:
Az én szememben az a vesztes férfiben is és nőben is, aki nem képes elérni a céljait és soha nem élheti azt az életet, amiről mindig is álmodott. Sajnos az emberek többsége vesztes. Én is az vagyok.
33/34 anonim válasza:
32: Minden azon múlik, milyen álmaid és mennyire reális álmaid vannak. Tűzhetem én ki célul, hogy 10 éven belül lottómilliárdos leszek és vehetem szorgalmasan a szelvényt akár minden nap, valószínű nem fog teljesülni mert nem reális cél. Jövőre lesprintelni Usain Bolt-ot sem reális cél. Ellenben ha az a célom, hogy naponta csak 4 négyzet WC papírt használjak, ezt akár ma is elérhetem. Attól még szintén nem egy magasztos cél, pedig minden nap akár 20 ilyen célom is megvalósíthatom. Érted, mi ezzel a gond?
34/34 anonim válasza:
#33.
Nekem nem ilyen apró céljaim vannak, egyszerűen másképp gondolkozok, mint te. Úgy gondolkozok, hogy inkább legyenek magasztos céljaim, amiket nem érhetek el soha és inkább legyek örök vesztes, mint hogy annak örüljek, hogy ma is csak négy négyzet WC-papírt használtam el. Nekem így a legjobb azok közül a lehetőségek közül, amikből választhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!