Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerint mi egy vesztes férfi meghatározása?
és te mucika nem költenél 2000-et, hogy te menj át? csak elvárod és vered magad a földhöz, hogy majd csak ŐŐŐŐ tegyen meg értem mindent, mert én megérdemlem, mert levegőt veszek.
Na TE vagy egy nagy lúzer muci
"Szerintem az vesztes, aki utálja az életét, de nem lép, helyette fűnek-fának panaszkodva várja a sült galambot. Ismertem ilyen embert, borzasztó irigy volt (tényleg, szinte láthatóan csöpögött a beszédéből) de ő maga még a legkisebb erőfeszítést sem tette meg."
Ez tipikus nő jellem :D
#17 Ja, hogy is merészeltem nyáron diákmunkát végezni, hogy megvehessek egy drágább, hőn áhított dolgot? Neki miért nem hullott csak úgy az ölébe?
Szó szerint ez volt a szitu
"helyette fűnek-fának panaszkodva várja a sült galambot."
A nok tobbsege igy keres tarsat xd ul, var, nemelyik meg a kozossegi median is picsog, hogy hol a pasi xd
"Nálam lúzerebb szerintem férfiban sincsen."
Akarsz fogadni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!