Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szerint mi egy vesztes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szerint mi egy vesztes férfi meghatározása?

Figyelt kérdés
Alábbiak közül leginkább melyik írja körül legpontosabban?

2021. júl. 12. 12:13
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
29%

és te mucika nem költenél 2000-et, hogy te menj át? csak elvárod és vered magad a földhöz, hogy majd csak ŐŐŐŐ tegyen meg értem mindent, mert én megérdemlem, mert levegőt veszek.

Na TE vagy egy nagy lúzer muci

2021. júl. 12. 12:46
 12/34 anonim ***** válasza:
18%
#8 igen
2021. júl. 12. 12:48
 13/34 anonim ***** válasza:
17%
Akinek nincs huszonévesen hitelmentes lakása és új autója.
2021. júl. 12. 12:49
 14/34 anonim ***** válasza:
85%
Tanult tehetetlenségről hallottál-e? Könnyen lehet, hogy nem az ember vagy a személyiség tulajdonsága az, hogy "vesztes", hanem csak egy lélektani félnelson, amibe keveredett. Nyilván ő kell felismerje, hogy van kiút, nyilván szakavatott segítséggel és a hasonló helyzetűekkel összefogva sokkal jobb eséllyel fogja végig is járni a kiútját, és természetes, hogy neked nem kell túlzottan a nyakadba venni a gondjait, ha nem akarod. Csak a dolog tisztázására írtam le, hogy még "született vesztesnek" lenni is általában olyasmi, hogy ténylegesen a körülmények áldozata az illető, még ha nem is épp azoké a körülményeké, amiket a megoldási stratégiái súgnak neki. Meg kicsit persze válaszolok is a kérdésedre, ahogy valamennyire behatárolom, hogy hogy is néz ki lúzer utca, ha szigorúbban végezzük az okok feltárását.
2021. júl. 12. 12:58
 15/34 anonim ***** válasza:
74%
Nálam lúzerebb szerintem férfiban sincsen. 😎
2021. júl. 12. 13:10
 16/34 anonim ***** válasza:
74%
"Akinek nincs huszonévesen hitelmentes lakása és új autója." nőket kérdeztek more.
2021. júl. 12. 13:10
 17/34 anonim ***** válasza:
52%

"Szerintem az vesztes, aki utálja az életét, de nem lép, helyette fűnek-fának panaszkodva várja a sült galambot. Ismertem ilyen embert, borzasztó irigy volt (tényleg, szinte láthatóan csöpögött a beszédéből) de ő maga még a legkisebb erőfeszítést sem tette meg."

Ez tipikus nő jellem :D

2021. júl. 12. 16:07
 18/34 anonim ***** válasza:
77%

#17 Ja, hogy is merészeltem nyáron diákmunkát végezni, hogy megvehessek egy drágább, hőn áhított dolgot? Neki miért nem hullott csak úgy az ölébe?

Szó szerint ez volt a szitu

2021. júl. 12. 16:19
 19/34 anonim ***** válasza:
43%

"helyette fűnek-fának panaszkodva várja a sült galambot."

A nok tobbsege igy keres tarsat xd ul, var, nemelyik meg a kozossegi median is picsog, hogy hol a pasi xd

2021. júl. 12. 16:37
 20/34 anonim ***** válasza:

"Nálam lúzerebb szerintem férfiban sincsen."

Akarsz fogadni? :)

2021. júl. 12. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!