Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ilyen tipusu pasikka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ilyen tipusu pasikkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Lassan ott tartok, hogy akar fizetnek is, hogy egy ilyen srac legalabb szobaalljon velem 😔

[link]

24/L

2021. júl. 11. 16:34
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Az oldal ahonnan van a kép,punk,rock,metalos dolgokkal foglalkozik szóval
2021. júl. 12. 23:11
 32/36 A kérdező kommentje:

Tudom, rendeltem mar parszor :D De szerintem inkabb a -core es esetleg a pop-punk zenekarok tagjai (es gondolom rajongoi?) szoktak igy kinezni, nem a "rockerek". Nem tudom egyebkent, mi a stilus neve.

2021. júl. 12. 23:29
 33/36 anonim ***** válasza:
Igen ez egy metalcore,deathcore stílusféleség,de ha ezt mondom féltem hogy nem vágnád mi az :D Egyszerűbb jelzőt akartam :D
2021. júl. 13. 00:12
 34/36 anonim ***** válasza:
Egyébként én is fizetnék egy ilyen csajért,nehéz az élet :D
2021. júl. 13. 00:19
 35/36 A kérdező kommentje:

#34 onlyfansen szerintem van boven ;)

Egyebkent csajokat ismerek, akiknek ilyen a stilusuk, de nekik vagy tok atlagos megjelenesu pasijuk van, vagy ilyen nagyon "tultolt" (kopasz, hosszu szakallu, tetovalt arcu/feju).

2021. júl. 13. 10:18
 36/36 anonim ***** válasza:
Hát nem a testük érdekel xD Az ilyeneknek szerintem menőbb a személyiségük. Mindig átkoztam az eget hogy nem volt legalább egy ilyen osztálytársam :( Egyedül én voltam aki bírja a metalt :D
2021. júl. 13. 15:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!