Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy 30 -40 év közötti férfinek párt találni , ha a férfi a szüleivel él közös háztartásban ?
Ez az élet stílus ma mennyire elfogadott a nők részéről , vagy mennyire nem az ?
Ha kiderül , hogy az adott férfi a szüleivel él együtt , már eleve esélytelen , vagy azért a nők többsége hajlandó erről beszélni és kompromisszumot kötni a férfivel a távlati célok érdekében ?
Ha reálisabb képet akarnánk kapni erről, hasznos lenne egy szavazás. Őszintén kíváncsi lennék én is.
Szintén 8-as
Nagyon sok érdekes hozzászólást olvasok és azt látom hogy igen eltérőek egyes vélemények , de a lényeg viszont továbbra is az , amint azt olvashatom , hogy nagy hátrányt jelent , ha valaki 30 -40 éves korára még a szüleivel él együtt , független attól , hogy az illető nő e vagy férfi .
Én kiemelném a ( 7 ). hozzászóló véleményét , amiről az a véleményem , hogy egy igen korrekt véleményt alkotott ebben a témában , amelyben nem ítélkezik , hanem elfogadóan írt arról , hogy sok félék vagyunk mi emberek és minden embertípusnak " megvan a maga párja .
A (8). hozzászólót én sem elítélni akarom , csak én úgy értelmezem a kommentjét , mintha az lenne a normális , hogy a szülőket (el kell hagyni ). Ha van rá lehetőség , nem vagyok a különélés ellen én sem , de az hogy szinte szakítsuk meg a kapcsolatot is a szülőkkel , az nekem kissé fura . Tehát amikor hónapokról beszélünk , az már szerintem nem a normális kategóriába tartozik , ha valaki ennyi időre nélkülözi a szüleit , ha csak tényleg nincsenek rá nyomos okok .
Nálunk is élt barátnőm és én is éltem a volt barátnőm szüleinél , mindkettő zűrös időszak volt s pont a szülők miatti konfliktusok végett. Külön költözni nem tudtunk , ezért a kapcsolatunk , lassan , de véget ért sajnos ! Én haraggal távoztam itthonról a barátnőm szüleihez , ezért 4 hónapig nem is mentem haza , tehát az nem volt normális ! Barátnőm és szülei között minden oké volt , amikor nálunk lakott , ezért hetente 2-3 alkalommal haza is ment hozzájuk , velem együtt .
Itt egy hasonló kérdés,olvasd azokat a részeket, amik a te kérdésedre is választ adnak.
8-as.
Kedves 8-as válaszadó ,elnézést kérek az esetleges félreértésemért és köszönöm , hogy újra leírtad a kedvemért , hogy érthető legyen számomra , amit korábban már írtál . Ezek szerint nem emlékeztem , vagy nem jól értelmeztem a korábban leírtakat . Ebből a nézőpontból már más a helyzet a részemről is , azon dolgok iránt , amiket leírtál .
De mentségemre szolgáljon , hogy nem ítéltelek el egyetlen pillanatig sem , csak nem értettem , amit írtál a szülői távollétről .
És végezetül : köszönöm a linket , feltétlenül utána nézek . Szép napot - üdv / kérdező !
Engem speciel nem érdekelne. Most miért lenne jobb az, ha egymaga magányosan lakik egy béna garzonban? Vagy épp lakótársakkal? Bár lehet csak azért írom, mert én családcentrikus ember vagyok, nálunk több generáció is élt már együtt, nagyszülőket beleértve, bár igaz, egy 3 emeletes ház.
Más kérdés, hogyha a csávó nem vonzó, nem elég vagány, nem kezdeményez vagy ki tudja milyen baja van, akkor az már felejtős.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!