Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok egy gyakorikérdések moderátorral, aki nem tervez állást váltani?
Amúgy 7-es jól tippeltem magamban, kamu szagú volt. Egy szerintem azért vannak szerződésbeli szabályok és már az volt gyanús,hogy írta a nettó bért a saját munkahelyének a presztizsét is csökkentené, ha ilyen kérdéseket írna.
15-ös vagyok.
Az lehet, de egy modi szerintem többet keres, mert nagy felelősségű szakma, azért ha logikusan gondolkodtok mennyi kérdést kell már moderálnia.
Csak azért gondoltam amúgy,mert van olyan online játék ahol nem chatelhet a játékosokkal csak tájékoztathatja a játékosokat bizonyos helyzetekben. De azt is anonim teszik. Magyarán ők is játszhatnak de az ő feladatuk a rend rakás és nem a csevegés.
Aki arra szavazott, hogy keressen normális munkát, az nincs tisztában szerintem az IT szakma ezen ágával.
Ja amúgy 17-es vagyok.
19-es válaszommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!