Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ír a pasi ha nem írok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ír a pasi ha nem írok vissza?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel szoktunk együtt időt tölteni. Kirándulás, strandolás, mozi.

Ilyenkor beszélgetünk, néhányszor volt köztünk szex is, de ritkán találkozunk mert távol lakunk egymástól. Kb 2-3 havonta.

Ez szerintem nem kapcsolat, szerinte az.

A baj az, hogy folyamatosan zaklat az írogatásával. Már többször mondtam neki hogy ne vegye ezt kapcsolatnak mert nem az. 6 hónapja volt köztünk szex, ezalatt 2x találkoztunk.

Nem szoktam neki írni semmit, ezt látva ír tovább, mindent ami vele történik.

Miért ír valaki a másiknak ha az nem ír vissza?

2021. júl. 7. 06:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

dugsz vele, programoztok.. gondolom megszeretet..

bár kamu kicsit ez a sztori nekem pont nőtől..

2021. júl. 20. 10:04
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
Írj neki hogy szanalombol dugtal vele! Kicsi a farka azért offolod. Ezt egyik pasi se bírja ki ha ezzel megserted. Aztán leszáll rólad.
2021. júl. 20. 14:34
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
12. főleg ha egy piton van alatta, majd el is hiszi hogy kicsi van neki .. xdd
2021. júl. 20. 16:01
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
Hat azért szerintem veled sincs minden rendben. Kirándulás, strand, mozi.. én olyan emberrel, emberekkel szoktam ennyi időt tölteni akivel bírjuk egymást. A szexről már nem is szólva..azt meg pláne. Szóval elég jó a kapcsolat ezekhez, de irritál ha ír? Ez most komoly? Hogy akivel el vagy órákat különböző időtöltésképp meg lefekszel vele azzal nem tudsz pár sort írni sőt, ki nem állhatod?
2021. júl. 20. 17:02
 15/21 anonim ***** válasza:
67%
te vagy gyökér, hogy nem írsz vissza. a legaljasabb "megoldás" ha levegőnek nézel valakit. mindenki megérdemli a választ, még ha elutasító is. igazán gyáva vagy!
2021. júl. 20. 22:48
 16/21 anonim ***** válasza:
Megmondtad neki többször, nyomatékosan, hogy nem akarsz vele beszélgetni? Mit válaszolt? Ha a keresed ellenére nem hagy békén, ott van a tiltás és sose fog zaklatni.
2021. júl. 21. 06:41
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
Itt egyedül te vagy gáz kérdező, srác normálisan reagál
2021. júl. 21. 06:54
 18/21 A kérdező kommentje:

12#😆😆😆 Ez naggyon jó, csak sajnos nem illik rá.

De valami ilyesmi szövegre gondolok amivel örökre le lehetne koptatni.

2021. júl. 21. 10:11
 19/21 A kérdező kommentje:

11-14-15.

Párszor már mondtam neki hogy vegyen vissza magából.

Olvassátok el a kérdést, ott írtam hogy ez nem kapcsolat ezt meg is mondtam neki. Nem vagyunk együtt csak időt töltünk néha ketten, ami elég ritkás is, 2-3 hónapnyi kihagyásokkal fél év szünetekkel.

De ő ezt szorosabbra akarja fűzni de nem érti meg hogy én nem szeretném, nekem jó így. És az sem esett le neki még, hogy nem írok, nem kezdeményezek, tulajdonképpen az ő unszolására vagyunk néha együtt.

Le szeretném zárni, de magával beszélget ha nem írok vissza. Komplett regény van a telefonomba. Ijesztő a pasi és nem normális.

2021. júl. 21. 10:22
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tiltsad le és hagyd békén.
2021. júl. 21. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!