Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír a pasi ha nem írok vissza?
Van egy férfi akivel szoktunk együtt időt tölteni. Kirándulás, strandolás, mozi.
Ilyenkor beszélgetünk, néhányszor volt köztünk szex is, de ritkán találkozunk mert távol lakunk egymástól. Kb 2-3 havonta.
Ez szerintem nem kapcsolat, szerinte az.
A baj az, hogy folyamatosan zaklat az írogatásával. Már többször mondtam neki hogy ne vegye ezt kapcsolatnak mert nem az. 6 hónapja volt köztünk szex, ezalatt 2x találkoztunk.
Nem szoktam neki írni semmit, ezt látva ír tovább, mindent ami vele történik.
Miért ír valaki a másiknak ha az nem ír vissza?
Ha nincs klasszikus kapcsolat 2 ember között, akkor is szoktak fenntartani valamiféle interakciót.
Neki van erre igénye.
Nem értem ezt: már vagytok úgy hogy dugtok, de visszaírni már "jaj, fúj"
Bár mondjuk ha folyamatosan ír és nem áll le, annak ellenére hogy ignorálod, akkor tényleg lehet valami gebasz A fejében🤔
8# Ezt értem, de a próbálkozásnak is vannak határai. Ha nem ír vissza nekem valaki, többet nem írok neki semmit, a "Szia hogy vagy" után. Ezzel szemben, ő nekiállt zaklatni.
Már nem tudom mit csináljak mi a jobb. Ha nem írok vissza továbbra sem, vagy az ha írok pár sort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!