Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korig nem késő első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korig nem késő első barátnőt taláni?

Figyelt kérdés

Sok helyen azt olvastam hogy 25. Ha addig nem jön össze semmi akkor valami baj van az emberrel sajnos pár hónap és 25 vagyok. Minden mással meg vagyok elégedve az életemben de a lányoknál nincs szerencsém.

Ha így folytatom sosem lesz senkim.

Szerintetek igaz ez a 25 éves határ?

Még amúgy nem mondtam le hogy megtaláljam az igazit.

2021. júl. 6. 23:36
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem életkorfüggő, van, akit idősen talál be Ámor nyila.
2021. júl. 6. 23:38
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Még soha nem hallottam ezt a határt.

Én már jöttem össze 25, 27 évesen is lánnyal.

2021. júl. 6. 23:43
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
És ha valaki azt mondja, hogy igaz a 25 éves határ, akkor bezárkózol? Ne agyalj már ilyen hülyeségeken, szerintem az előző kérdést is te írtad ki. Ezt az energiát fordíthatnád arra is, hogy új embereket ismerj meg, ezekre a kérdésekre adott válaszok csak lehúznak majd.
2021. júl. 6. 23:45
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Általánosságban nem tudok nyilatkozni, viszont a férjem az élő példa arra, hogy nincsen azzal baj, aki később alakít ki először kapcsolatot. 29 volt, amikor egymásba szerettünk, addig még csak a kezét sem fogta nőnek. Figyelmes, kedves, szuper az ágyban és csodálatos édesapa.
2021. júl. 7. 01:57
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
20-22. Ha addig egy lánynak sem kellesz, akkor nem nézel ki elég jól ahhoz, hogy barátnőd legyen.
2021. júl. 7. 07:58
 6/10 anonim ***** válasza:
5%

Ideális esetben 18 éves korodig kell megszerezned az első szexuális sikereidet. Tehát úgy kell felnőttkorba lépned, hogy már vannak eredményeid a nők terén.

20 éves korodra már bőven vannak frusztrációid, komplexusaid, pszichés problémáid. Mert ugye a kudarcok, az elutasítottság és az értéktelenség érzése kicsinálja a lelket.

20 fölött már enyhül a lejtő. Olyan 22-23 éves korra már eljut oda az ember, hogy mentálisan tönkremegy. Hogy 23 vagy, 25 vagy 28... Igazából kevés jelentősége van.

A ki nem mondott kérdésedre a válasz az, hogy:

Neked már késő. Már olyan károkat szenvedtél el, hogy azt 50 évesen is emlegetni fogod.

Sajnálom, ha ezt tőlem kellett megtudnod.

2021. júl. 7. 08:00
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
99
2021. júl. 7. 10:15
 8/10 anonim ***** válasza:
18%

Nőknél belefér, ha 25-26, esetleg 30 éves koráig nem talál férfit, bár aki 30 évesen is szűz, azzal általában valami nagy gáz van.

Férfinál 18-19 éves kor körül kezd ciki lenni, de ha 25 évesen valaki szűz, az valamit NAGYON rosszul csinál!

2021. júl. 7. 16:02
 9/10 anonim ***** válasza:
18%

Legtöbb srác 14-17 év között már megismerkedik a szexel. Egy 25 éves férfi már annyira le van maradva ami már végig kíséri az egész életét.

Nem akarlak megbántani de már annyi esélyed van parkapcsolatra mint nyerni a lottón.

2021. júl. 7. 16:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Középsuli alatt illik komoly barátnőt találni. Legkésőbb 18 évesen!!!!!!!!!!
2021. júl. 10. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!