Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késő ha nekem csak 25 körül lenne az első barátnőm?
Nagyon idegesít hogy kimaradt a fiatalkoromból, meg hogy sokára lesz barátnőm, ha lesz. Nem tudok egyszerűen ismerkedni, hiába nem vagyok visszataszító, meg szerintem sok érzelem van bennem, és jó barát lennék. De mivel nem tudok ismerkedni, így egy lány sem tudja milyen vagyok.
Sok mindenből kimaradtam ha eddig nem volt kapcsolatom?
Egyik legjobb barátom 26 évesen vesztette el a szüzességét. Tíz év telt el, ma háromgyerekes, boldog családapa. Szóval van remény.
Ami nagyban javít az esélyeiden:
- ha vannak terveid és szorgalmas vagy,
- legyen benned becsület, tartás,
- öltözz ízlésesen, igényesen,
- fizikailag se hanyagold el magad,
- ha nem megy a beszélgetés, gyakorold.
Egy rendezett, jó külsejű, céltudatos férfit könnyebben észrevesznek a nők.
Egy dolgot tehetsz ami valóban segíthet, ha minél több helyre eljársz (persze majd ha lehetséges lesz ez), minél több társaságba "tag" leszel. Lehetőleg olyan társaságokat válassz ahol vannak nők is.
Aztán reménykedsz, hogy összesodor az élet egy hozzád hasonló csajjal. Hidd el rengeteg ilye nvan, ső a nők nagyobb része szerintem hasonlóan introvertált típus, csak ugye őket "felszedik" és nőknél ez pozitív dolognak számít.
Aztán még az is fontos, hogy ne olyan csajokról álmodj, akik magasan a te "kategóriád" felett vannak, hanem vedd észre az átlagos vagy akár átlag alatti lányokat is és ne külső alapján ítélj elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!