Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg kizáró ok lenne?
Figyelt kérdés
Randiztam egy férfivel,az elején minden jól ment,gördülékenyen folyt a beszélgetés,úgy éreztem a kémia is megvan,de aztán szóba került a munka. Mikor elmondtam,hogy asztalos vagyok,láttam rajta a megrökönyödést és onnantól kínos,döcögős volt az egész. Mikor rákérdeztem,hogy mi a baj csak annyit válaszolt,hogy meglepődött..utána nem is keresett,de én gondoltam még adok egy esélyt a dolognak és elhívtam még egyszer,mire nagy nehezen kibökte,hogy ő nem fog egy asztalos nővel randizni..2021. júl. 5. 19:52
11/18 anonim válasza:
Amugy erdekel hogy tudod csinalni. En apam is asztalos,160 cmes ferfi, de nem keveset kellett nagy darab butorlapokat, uvegtablakat cipelni. A geoek miatt a hallasa is karosodott es egyik fel ujjperce is hianyzik. A mistani munkakorulmenyek persze biztos jobbak, de teny, jobban leamortizalja az embert mint egy parfumos kosztumos irodai munka.
12/18 anonim válasza:
Bár nem vagyok férfi, de nagyon nem értem a srác gondolkodását. Most ha én belegondolok, hogy egy egy nő azt mondja, asztalos, hát engem nagyon érdekelne hogy hogy tudja ezt csinálni, mennyire nehéz fizikailag stb. A pasi helyében ebből nagyon jó kis beszédtémát lehetett volna kerekíteni.
13/18 anonim válasza:
Finnyás. Biztos fél, hogy szálka megy a szemébe. Vágj hozzá egy bútorlapot, egyből megjön az esze.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Jó volt olvasni,hogy a többséget ez nem zavarná.
Egyébként még csak két éve dolgozom asztalosként,előtte teljesen mást tanultam illetve dolgoztam,de életem legjobb döntése volt ez a szakma,nagyon szeretem és senki kedvéért sem váltanék.
2021. júl. 5. 20:45
15/18 Ypszilon1980 válasza:
Ez tök buli szerintem, asztalos nő.... Szerintem alapvetően nem kizáró ok és asztalosként nem is olyan rossz dolgozni amúgy. Az, hogy vannak olyan pasik, akik szerint ez kizáró ok, nem jelenti azt, hogy minden esetben az, az az ő döntésük.
18/18 anonim válasza:
Nagyon primitív szegény. Neki csak egy ilyen nyomorék, fogyatékos személyiség jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!