Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg kizáró ok lenne?
1, Láthatjuk, hogy nemcsak a nők kezelik ezt a témát ilyen módon, hanem a hapsik is;
2, Ne foglalkozz vele, aki bírni fog, az elfogad annak, aki vagy, és amit végzel.
A mai világban szerintem azt kellene díjazni, hogy valaki ténykedik valamit...
Egyértelműen elmondta neked, hogy emiatt nem akar veled találkozni többet, akkor miért kérdezed, hogy ez kizáró ok e, látod, hogy az.
Legalábbis nála, szerintem azért ez ritka, kifogtad ez a pcsfejt..
Ez hülye b+...
Komolyan ez a mentalitás. Mindenki sír, hogy hú de nehéz párt találni -az,tény, főleg normálisat, hosszú távra-, de mellette, mikor ilyet olvasok, az agyam eldobom.
Ki a francot érdekel, hogy a másik mit dolgozik? Hogy nem barna hullámos a haja, mint álmaidban, hanem fekete egyenes. Épp tegnap olvastam itt és nagyon jó volt látni ilyesmit is, hogy egy normális kapcsolat alapja a szerelem, ahol elfogadod a másikat olyan kis ügyetlennek, ahogy van. (Mert mind ilyenek vagyunk, mindenkinek van valami hülyesége)
Sajnálom, hogy ezt tapasztaltad, fel a fejjel.
Nem lesz mindenkinél kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!