Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez tényleg kizáró ok lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg kizáró ok lenne?

Figyelt kérdés
Randiztam egy férfivel,az elején minden jól ment,gördülékenyen folyt a beszélgetés,úgy éreztem a kémia is megvan,de aztán szóba került a munka. Mikor elmondtam,hogy asztalos vagyok,láttam rajta a megrökönyödést és onnantól kínos,döcögős volt az egész. Mikor rákérdeztem,hogy mi a baj csak annyit válaszolt,hogy meglepődött..utána nem is keresett,de én gondoltam még adok egy esélyt a dolognak és elhívtam még egyszer,mire nagy nehezen kibökte,hogy ő nem fog egy asztalos nővel randizni..
2021. júl. 5. 19:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Úgy látszik nála az.
2021. júl. 5. 19:55
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Neki kizáró ok. Lehet, kifogtál a kis százalékból egyet. Mert biztos vagyok benne, hogy a többsége férfinak semmi baja nem lenne ezzel.
2021. júl. 5. 19:59
 3/18 anonim válasza:
94%
Kicsit furcsa. Ezekszerint akkor igen
2021. júl. 5. 20:02
 4/18 anonim ***** válasza:
78%

1, Láthatjuk, hogy nemcsak a nők kezelik ezt a témát ilyen módon, hanem a hapsik is;

2, Ne foglalkozz vele, aki bírni fog, az elfogad annak, aki vagy, és amit végzel.

A mai világban szerintem azt kellene díjazni, hogy valaki ténykedik valamit...

2021. júl. 5. 20:02
 5/18 anonim válasza:
88%
ezek szerint az
2021. júl. 5. 20:04
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
Hát nem tudom, nálam biztos nem lenne kizáró ok.
2021. júl. 5. 20:04
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

Egyértelműen elmondta neked, hogy emiatt nem akar veled találkozni többet, akkor miért kérdezed, hogy ez kizáró ok e, látod, hogy az.

Legalábbis nála, szerintem azért ez ritka, kifogtad ez a pcsfejt..

2021. júl. 5. 20:08
 8/18 Noren1989 ***** válasza:
40%
Ez komoly? 😂🤔
2021. júl. 5. 20:13
 9/18 anonim ***** válasza:
97%

Ez hülye b+...

Komolyan ez a mentalitás. Mindenki sír, hogy hú de nehéz párt találni -az,tény, főleg normálisat, hosszú távra-, de mellette, mikor ilyet olvasok, az agyam eldobom.

Ki a francot érdekel, hogy a másik mit dolgozik? Hogy nem barna hullámos a haja, mint álmaidban, hanem fekete egyenes. Épp tegnap olvastam itt és nagyon jó volt látni ilyesmit is, hogy egy normális kapcsolat alapja a szerelem, ahol elfogadod a másikat olyan kis ügyetlennek, ahogy van. (Mert mind ilyenek vagyunk, mindenkinek van valami hülyesége)

Sajnálom, hogy ezt tapasztaltad, fel a fejjel.

Nem lesz mindenkinél kizáró ok.

2021. júl. 5. 20:15
 10/18 anonim ***** válasza:
2%
Nah megjött a kis 31%-os lepöttyötő.. :D
2021. júl. 5. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!