Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is rosszul érint a maszkviselés eltőrlése?

Figyelt kérdés

Ronda emberként eddig maszkban könnyebben ment az ismerkedés.

33F 18 cm

2021. júl. 4. 14:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hanem a maszkok orrában van az a fémdrót jellegű cucc, amit le kell nyomni, hogy rendesen illeszkedjen ott... legalábbis én csak ritkán vettem fel szövetmaszkot. És valahogy mindig nagyon rá kellett nyomnom, hogy tényleg ne legyen ott nyitott.
2021. júl. 4. 17:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy nem kell hordani azt a 💩-t. Igaz eddig sem nagyon jeleskedtem benne.
2021. júl. 5. 12:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha számít a külső, akkor te még nem állsz készen egy kapcsolatra, szóval mindegy is, hogy nem megy az ismerkedés.

Mi az hogy 18cm? 180at akartál írni gondolom.

Amíg ilyen adatokat adsz meg, egyértelműen pici vagy a szerelemhez, nem ismered se magad, se az emberi értékeket, se semmi lényeges dolgot.

2021. júl. 20. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!