Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is rosszul érint a maszkviselés eltőrlése?
Figyelt kérdés
Ronda emberként eddig maszkban könnyebben ment az ismerkedés.
33F 18 cm
2021. júl. 4. 14:19
1/13 anonim 

válasza:

Nem. Kit érdekel a 18cm? Tudom tortaforma, de nem vicces.
2/13 anonim 

válasza:

Az is hülye, aki még mindig hordja 🤦♂️
3/13 anonim 

válasza:

Attól még hordhatod hogy nem kötelező
4/13 anonim 

válasza:

18centi az orrod,amit eddig takargattál a maszkban?
5/13 anonim 

válasza:

Ha eddig könnyebben ment az ismerkedés, kérdező, akkor hogyhogy nem sikerült becsajoznod?
7/13 anonim 

válasza:

Hordhatod nyugodtan. Vannak orszagok, ahol a covid elott is hordtak. Influenzaszezonban szerintem itt is tok jo lenne, ha kotelezove tennek evente arra az idoszakra. (Nem rajongtam a maszkert en sem, de inkabb hordanam, minthogy 40 fokos lazzal fekudjek otthon egy hetig.)
8/13 Ypszilon1980 

válasza:

Azért nem csajozott be, mert ismerkedni lehet, hogy tudott így, de bizonyos dolgokhoz így is-úgy is le kell venni.
9/13 anonim 

válasza:

Én kifejezetten örülök neki. Nyilván amíg volt benne ráció, olyanok voltak a számok, hordtam, de most legalább nem kell órákig maszkban lennem, jobban tudok lélegezni, nem hagy nyomot az arcomon a fém, nem kell azon parázni, hogy van-e nálam...
10/13 A kérdező kommentje:
#9 Fém maszkot hordtál, mint a vasálarcos?
2021. júl. 4. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!