Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya lányként ez működhet?
Ha társkeresőre kissé szerkesztett, pózolós képeket teszek fel, ahol sokkal jobban nézek ki, mint élőben? Mondjuk még nem próbáltam ilyen képeket készíteni, de biztos vannak erre szolgáló appok. Legalább 1-2 randit hátha összehoznék, amik akár még jól is alakulhatnak.
Egy barátnőm adta az ötletet, rendszeresen Tinderezik szerkesztett képekkel. Ő mondjuk nem csúnya, de inkább átlagos, kicsit duci is és a fogai elég rosszul néznek ki, szóval egész alakos/mosolygós képe nincs is fent. Sok pasival találkozott már, és olyan 10/7-8 az arány azok javára, akiknek élőben is bejött ennek ellénere és lett/lehetett volna valami.
Egyrészt, sztem mindenki ezt csinálja.
Másrészt, ugye gondolom azért írtál így, mert te is bevállalod hogy valszeg csalódás lesz a másik félnek ha úgy meglát - bár te is csalódhatsz bennük ugyanúgy. Nem etikus, de az egész tinder etikátlan alapokon működik, az esélyeidet pedig növeli. Én bevállalnám.
21/F
Ez nagyjából pont ugyanolyan, mint mikor férfiak csinálják ugyanezt. Ez a viselkedés elítélő hangot kapott az oldal felhasználóitól.
Tehát, logikusan az következik, hogy ez ugyanolyan rossz és ugyanolyan elítélő hangnemmel kellene, hogy szóljanak ellene, mivel az indíték és a tett hasonló.
5.
Ő a ronda férfiaknak is ezt szokta beírni. Valószínűleg csak egy sima troll, aki élvezi, ha egyáltalán reagálsz erre. Ne tedd. Ne etesd a trollt.
"Ő a ronda férfiaknak is ezt szokta beírni. Valószínűleg csak egy sima troll, aki élvezi, ha egyáltalán reagálsz erre. Ne tedd. Ne etesd a trollt."
De én is egy troll vagyok. Imádom szétoltani az ilyeneket. Valszeg nagyobb vagyok mint ő.
7.
Nagyszerű, akkor megint az lesz a vége, hogy két troll egymásnak feszül, és előkerülnek olyan tisztességes és remek fegyverek, mint a személyeskedés, másik családjának sértegetése, nyelvtani hibákba való belekötés vagy éppen az örök sláger trágárkodás az oldal adta korlátokon belül. R-r-r-remek!
Hogy fejlődjön így az online tér kommunikációja és alakuljon ki egy a kornak megfelelő vitakultúra? Ennyire nem tudunk továbblépni azon a szinten ami 14 éve a "csetponthu" oldalon volt népszerű az akkor 12-14 éves kisgyerekek részéről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!