Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon érzékeny, érzelmes, jólelkű lányok is automatikusan undorodnak az olyan férfiaktól, akiknek még nem volt párkapcsolata? Csődtömegnek tartják az ilyen férfiakat? Vagy azért adnának esélyt egy ilyennek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 22:07
21/26 anonim válasza:
19! Bizony le, csak azt nem értem, hogy miért nem elég egy regisztráció? Csak kíváncsiságból egyáltalán nő vagy vagy egy incel srác, aki trollkodik?
22/26 anonim válasza:
19-20! Na látod ezt nem kéne! Tehát az, hogy pár perc különbséggel a "két külön" válaszoló beír ide, ez a klasszikus, hogy valaki csak szórakozik.
24/26 anonim válasza:
#18! Valószínűleg jól látod és szerintem trollkodik. Gyanúsan egyforma pasija van mindkettőnek ugyanakkora pénisszel.
25/26 anonim válasza:
Te debil, szerinted ha két profilom lenne, akkor pár perc különbséggel írnék ide ugyanolyan adatokkal?
26/26 anonim válasza:
"Akkor nagy sok 18+centis farkú és rohadt gazdag pasi van a világon 😱
Ezekszerint minden gyári munkás akinek párja van, vagy az autómosóban dolgozó srácnak és a kukásoknak meg a bolti dolgozóknak is titokban millióik vannak és nagy farkuk, 😱 mert nyilván nekik sem lenne barátnőjük meg családjuk ha csórók lennének és a farkuk is "csak" 16 centi😬"
Plusz itt hol olvastad, hogy ugyanolyan pasink van ugyanakkora farokkal?
Tudom, tudom, a szövegértés megerőltetető, de na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!