Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik fél nárcisztikus egy párkapcsolatba, az automatikusan bántalmazó is?
Figyelt kérdés
2019. szept. 24. 12:56
1/8 anonim válasza:
Ha nem is azonnal, idővel garantált a lelki bántalmazás. Esetenként a fizikai is.
3/8 anonim válasza:
Igen, verbalisan bántalmazó. Ès az nem kevèsbè veszèlyesebb a fizikai bántalmazásnál, nagyon tönkre tudja tenni az embert.
4/8 anonim válasza:
Igen! Az én volt nárcim minden útjába eső, neki tetsző nővel flörtölt. Előttem is megcsinálta és a hátam mögött is. Lelkileg teljesen megtört, az önbizalmam meg a béka segge alatt van azóta is.
5/8 anonim válasza:
Lelkiterrort alkalmaznak. Úgy, hogy eleinte nem veszed észre.
Gyorsan el lehet jutni oda, hogy te minden perced neki szenteled.(kiköveteli) Munkaidő alatt is igényli a figyelmet. Üzenetek/telefon. Körbe kell ugrálnod. Cserébe alig kapsz. Sokszor az fog benned megmaradni, hogy ez sem,az sem jó bárogy csinálod. ÉS apró dolgokba köt csak bele.
6/8 anonim válasza:
Fizikailag nem biztos, de lelkileg igen, közömbösek a másik érzései iránt, manipulatívak, nem érdekli őket mennyire gázolnak a másik lelkivilágába, csak nekik lehet igazuk. Egy részük még szocipata is. Nem "kell" ehhez ütés, szerintem ennyi bőven elég, hogy nagyívben elkerülje az ember.
7/8 Leifur válasza:
Nem.
Egyaltalan nem. Viszont lelkileg hamar terhesse valhat egy ilyen emberrel együtt lenni meg a legenyhebb esetben is.
8/8 anonim válasza:
A párom ugyan ilyen, semmi nem jó neki amit csinálok csináltam.gondolok itt arra hacsak kérdeztem mi a baj,ha nem kérdeztem akkor az volt a baj így tovább, egy szóval minden.aztán el ált dolgozni első naptól kezdve csak a munkatársáról áradozott, szoktam neki, hogy kicsit túlzásba viszi, erre nekem esett mit gondoltok róla kivel tévesztem össze, három nap sem telt el, hogy ismerte a férfit közölte velem szereti nem úgy ahogy én gondolom, aztán már hozzám sem szólt csak a pasiról beszélt.honapok teltek el mig lebukott.persze az is az én hibám volt.lelkileg teljesen kikészültem,figalmam sincs hogy lehet ezt kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!