Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Belőletek milyen reakciót vált ki, hogyha a pasinak szőrtelen macskája van? (Szfinx)
Én is kaptam már utalásokat arra, hogy nem férfias dolog a macskatartás. 🙄
Az olyan emberekkel akkor nincs is dolgod. :)
Milyet?
Hogy nem elég, hogy macskája van, még ronda is.
10 A macska pont,hogy nem életképtelen az emberek nélkül,a szőrtelen macska viszont az.
Ennek mondjuk az az oka,hogy hiába tartják a macskákat házi állatként,azok tulajdonképpen még most ugyanolyanok,mint a vadállatok.
Semmilyet.
Illetve semmi negatívat, szeretem az állatokat, biztos aranyos, de a sráchoz nekem ez se nem adna hozzá, se nem venne el.
Köszi a válaszokat!
Kellemes csalódás a legtöbb válasz...
#15. Ez így igaz, csak hogy a macskák akik vadon élnek (vagy akár csak félvadon) fele annyi ideig élnek, mint azok a társaik akiket olyan gondos gazdi nevel, aki mellesleg betartja az állatvédelmi törvényeket... Például megoldja, hogy az állat ne hagyhassa el a telkét.
A háziállatoknak nem az a dolguk, hogy egy szererő gazda nélkül életképesek legyenek.
Persze azt én is elítélem, hogyha olyan fajtát tenyésztenek ki, ami pl. nem kap rendesen levegőt és akár meg is fulladhat.
Vagy ami tényszerűen retardált, csak azért hogy minél kisebb legyen.
Kutyáknál ha jól tudom (nem vagyok annyira tájékozozotr), akkor vannak ilyen is.
A szfinx macskafajta viszont nem ilyen...
Sőt nekem azért is tetszik, mert a macskák között állitólag olyan mint a kutyák között az agár.
Vagyis ahogy az agarak kicsit macskásabban viselkednek, más kutyafajtákhoz képest, a szfinx elvileg hajlamos kicsit kutyásan viselkedni, sokszor van néhány olyan jellemvonásuk ami kutyára jellemzőbb.
Persze ettőlmég macskák, és én sem kutyát akarok, hanem macskát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!