Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Belőletek milyen reakciót vált ki, hogyha a pasinak szőrtelen macskája van? (Szfinx)
Köszi a válaszokat!
Azért kérdezem, mert nagyon szerertnék egy ilyen macskát, de már enélkül is előfordult hogy azt hitte rám néhány lány, hogy meleg vagyok...
Pedig nem vagyok.
Na jó, ez vicces. Nem tudom mi lehetne b.zis háziállat. :D
(Kettes voltam)
#9. Ez a macskafajta kifejezette egészséges...
Nem hajlamosabb több betegségre mint a legtöbb macskafajta, sőt.
Persze megvannak a maga, fajtára jellemzőbb betegségei, de ez minden fajtára igaz.
És a legtöbb háziállat az ember nélkül életképtelen, vagy legalábbis sokkal rövidebb ideig él a természetben.
A szfinxeknél egyedül ami kicsit különlegesebb bánásmód, amit mindenképpen igényelnek az a bőrük rendszeres ápolása.
De ez ugyanolyan mint a hosszúszőrű macskák szőrének ápolása.
Ismerek olyan hosszúszőrű macskát, akinek amikor nem volt megfelelően ápolva a szőre, az benemezesedett és ennek hatására beteg lett alatta a bőre (nem kapott levegőt és napfényt).
Szóval ennél pl. egy csupasz macska sem kényesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!