Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hölgyek! Belőletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek! Belőletek milyen reakciót vált ki, hogyha a pasinak szőrtelen macskája van? (Szfinx)

Figyelt kérdés

2021. júl. 3. 14:28
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
47%
Megsütném ebédre
2021. júl. 3. 14:33
 2/27 anonim ***** válasza:
95%
Konkrétan semmilyet. Maga a tény, hogy van háziállata, valamilyen szintű felelősség-tudatot jelez. Ez jó. Viszont az, hogy milyen, az nem befolyásoló tényező.
2021. júl. 3. 14:37
 3/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Azért kérdezem, mert nagyon szerertnék egy ilyen macskát, de már enélkül is előfordult hogy azt hitte rám néhány lány, hogy meleg vagyok...

Pedig nem vagyok.

2021. júl. 3. 14:42
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele baj.Legalább nem szőröz össze mindent.
2021. júl. 3. 14:47
 5/27 anonim ***** válasza:
88%

Na jó, ez vicces. Nem tudom mi lehetne b.zis háziállat. :D

(Kettes voltam)

2021. júl. 3. 14:47
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Csupaszon szereti.
2021. júl. 3. 14:49
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Kapna tőlem egy pulcsit. =D Ne legyen már csupaszon szegény egész nap.
2021. júl. 3. 14:54
 8/27 anonim ***** válasza:
81%
Imádom a macskákat,mindegy, hogy milyen. Nekem tetszene.
2021. júl. 3. 15:01
 9/27 anonim ***** válasza:
25%
A macskákat imádom. Viszont herótom van az életképtelenre tenyésztett,szerencsétlen kis állatnak csúfolt valamikből. Értem ezalatt pl. a szfinx macskát,a miniatűr,mindenféle egészségügyi nyavajàval kínlódó kis zsebkutyákat,stb. Ilyen állatokat nem tartanék,mert sajnálom őket.
2021. júl. 3. 15:33
 10/27 A kérdező kommentje:

#9. Ez a macskafajta kifejezette egészséges...

Nem hajlamosabb több betegségre mint a legtöbb macskafajta, sőt.

Persze megvannak a maga, fajtára jellemzőbb betegségei, de ez minden fajtára igaz.

És a legtöbb háziállat az ember nélkül életképtelen, vagy legalábbis sokkal rövidebb ideig él a természetben.

A szfinxeknél egyedül ami kicsit különlegesebb bánásmód, amit mindenképpen igényelnek az a bőrük rendszeres ápolása.

De ez ugyanolyan mint a hosszúszőrű macskák szőrének ápolása.

Ismerek olyan hosszúszőrű macskát, akinek amikor nem volt megfelelően ápolva a szőre, az benemezesedett és ennek hatására beteg lett alatta a bőre (nem kapott levegőt és napfényt).

Szóval ennél pl. egy csupasz macska sem kényesebb.

2021. júl. 3. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!