Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz komoly kapcsolatra férfit találni ?
Én komoly kapcsolatot szeretnék, komolyan taliznánk sokszor, komolyan vennélek, de az is fontos lenne számomra, hogy napi 2x-i menet, egy reggel és este, ez a minimum
Nem kell egyoldalúnak, hogy legyen a dolog, nem várom el, hogy megnyald az uborkát anélkül, hogy én beleszürcsölnék a levesbe, korrekt a dolog. Ami talán a legfontosabb, hogy szeressük és elfogadjuk egymást, de az uborkát fontosnak tartom mártogatni a papajába rendszeresen
Én 39 éves vagyok, és komoly kapcsolatot keresek, de nem kellek senkinek sem.
Lennének kivételek, de azokat rostálják a nők...
Királylány nem vagyok , nem is szeretnék az lenni. De nem vagyok egy csúnya nő.
12-es légyszíves írj privátban.
Szerintem nem yan nehéz arra találni. Nem mindegy mit mutatsz felé. Értem ez akatt a kisugárzásodat. Ha túl szexis vagy akkor lehet az jön le neki hogy alkalmikat keresel, holott csak szereted megmutatni a bájaidat. Ha túl visszafogott vagy akkor meg az jön le neki higy nem tetszel neki, max csak barátként. Az is lehet hogy azt hiszi van valakid és nem próbálkozik többet.
Vannak férfiak akik próbálják fejtegetni egy nő viselkedését hogy vajon bejön-e neki vagy sem. Aztán lehet arra gondol hogy talán csak félreérti és inkább nem kezdeményez.
Akikkel együtt voltál nem tudom mennyire igaz hogy milyen nőnek látott téged. Hogyan látott, milyen volt a kisugárzásod, mit éreztettél vele. Az olyan nők sokkal vonzóbbak akik nem lelkiznek, akik megállnak a jég hátán is, akarmilyen bajuk van. Ha beszélgetnek vele nem minden második szava valamilyen káromkodás. Ha kérdeznek tőle valamit vagy mondanak neki valamit nem azzal jön hogy "hülyeséget beszélsz/ hülye kérdés". Tudom hogy az, én beszélgetni akarok veled valamiről. De ha neked ez nem esik le, hát sajnálom. (Ezt tapasztalatból írom, ismerek ilyen nőt)
Az anyagi része is számít de nem mindegy mire mennyit szánsz. Közös programot a minimumból is lehet szervezni, vagy akár ingyen is, még nyaralni kirándulni is lehet fillérekért. Ha mindketten kerestek evidens hogy közös kasszán vagytok és megy a fifti-fifti.
Mi azok a problémák amikkel nem tudtál mit kezdeni? Mik azok amik fontosak és meg legyen egy férfiben számodra?
Mert azokat, akik nem egyeznek veled 100%-ig, lehet szó nélkül lekoptatod.
Van normális, komoly férfi. Csak ti képesek vagytok 1-1 kifogás miatt, vagy 5mp alatt a kukába tenni a másik embert, aztán elvárjátok, hogy jár a normális pasi.
"Csak ti képesek vagytok 1-1 kifogás miatt, vagy 5mp alatt a kukába tenni a másik embert"
Ez van akkor ha az ember kedvére válogathat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!