Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodnak annyit a nők hogy nincsenek normális férfiak mikor egy átlag alatti kinézetű nőnek is többen írnak a közösségi oldalakon vagy társkeresőn egy hét alatt mint egy átlagos férfinak egy év alatt? Olyan nehéz válogatniuk?
Hú, akkor mégis adjak esélyt az arabnak, meg a négernek ugandából? Mert 95%-ban ők írogatnak a közösségi médiában.
(társkeresőt meg soha nem használtam)
És azért össz-vissz volt 12 ilyen megkeresésem, egész facebookos karrierem óta.
Nem sértődtem meg. Tény, hogy akkor kaptam a legtöbb ilyen jellegű megkeresést, amikor nem volt kinn profil képem (sem).
És az is tény, hogy a netet sosem használtam társkeresésre, igaz elgondolkodtam rajta, de az ismerősök negatív tapasztalatai miatt inkább kizártam ezt a lehetőséget.
Viszont élőben nincs gondom az ismerkedéssel, és ha szépségkirálynő vagy instamodell nem is vagyok, (és biztos, hogy nem is leszek) attól még IRL megy az ismerkedés és pártalálás, hús-vér emberekkel.
Na akkkor levezetem a hülye fejednek:
A) olyan társkereső, ahol bárki írhat.
Na ilyeneken régen többszáz levelem volt. Tudod kiktől? Apám korabeliektől, túlsolyosaktól, olyanoktól, akiknek kilógott a kapanyél a szájukból, illetve akiknek nem volt minimális önkritikája sem.
B) Csak akkor írhatnak ha match van.
- Ha match van baromi sokan nem írnak
- Kapaszkodj meg! Sokan még akkor sem írtak, ha én írtam nekik.
- Rengetegen keresnek csak szexet.
- Visszírnak, de az emberi kommunikációra képtelenek. Egy szavas válaszokra korlátozódnak.
- Nincsenek közös témáink, érdeklődési köreink.
- GHOSTING: van, hogy randi előtt, van hogy randi után.
- ha összejövünk, kiderül, hogy lelki problémáik vannak, úgyhogy ez most nekik nem megy (több ilyenbe is belefutottam)
- épp összejött az exével megint (ilyen is volt többször), mert most szakítottak/szüneteltek, és gondolták jó muri lenne húzgálni a Tindert kicsit.
Szerinted ezek a tényezők mennyire redukálják le a 100 üzenetet?
2: Nem biztos. Eleve irritál sokakat, ha ismertelenül és neten irogatnak.
A személyes ismeretségi kör a nyerő.
És nem igaz, hogy mindenkinek írnak legalább 20-an, nekem 12 év alatt se írtak ennyien.
25: amiket leírtál nagyjából ugyanezek igazak férfiként is csak hatványozottan és annyi különbséggel a randiig se jutunk el. Átlagos férfiként heti 2-3 matchnek is örülni kell és kb minden 50. matchből lesz csak találkozó is ami ugye még mindig nem garancia semmire.
A kérdésedre válaszolva nyilván eléggé leredukálja és én ezt nem is vitattam, de 100ból csak akad legalább néhány potenciálisan normális. Hidd el, hogy nálunk sokkal rosszabb az arány.
28: És minek ragaszkodsz a nethez ennyire, ha a hatékonysága százszor rosszabb a való életnél?
Ezek a szoftverek arra vannak kifejlesztve hogy megakadályozzák az emberi kapcsolatokat. Mi kell történjen, hogy felismerd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!