Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki itt panaszkodik hogy nincs normális pasi az mért csak válás után gyerekkel a nyakán kezdi üldözni a független 30-asokat?
Csak egy példa volt, nem ettem margarint, se vajat, se kenyeret már húsz éve.
(Ha haburger VS lángos)
Én elváltan, gyerekkel a nyakamon pöckölöm le a harmincas független pasikat. Mert nincs rájuk szükségem. De a kérdésednek nincs sok értelme. A nő hozott egy döntést, hogy nem hajlandó tovább eltűrni, hogy megcsalják, elhanyagolják, alkesz lett a párja stb. Elválnak. Keres normális pasit, de nem talál, hiszen azok többnyire foglaltak, és ő is hátrányból indul a gyerekkel meg a kora miatt. Egymillió dolláros kérdés: Ez miért a nő hibája? És mit kellett volna tennie? Tűrni a megaláztatás meg a langyos kaki kapcsolatot? Vagy hálásan az első nyomorult karjaiba vetnie magát, aki elfogadja gyerekkel is?
Mindenkinek joga van hozzá illő, normális társat keresni akivel kölcsönös vonzalom is megvan. És joga van elkeseredni, ha nem talál ilyet. Persze, nem itt kéne panaszkodni, de amíg napi harminc olyan kérdés van ami a nőket ekézi és kb 5 ami a férfiakat, én visszafordítanám a kérdésedet, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!