Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jön el az a pont amikor illik előhozakodni azzal, hogy csak mini koktélvirslivel szolgálhatok?
Általában egész jól alakulnak addig a dolgok míg , de utána általában elhervad a kapcsolataim virága.
Az elején ezzel indítani faragatlanság, tahóság. Valahogy mégis úgy érzem hogy így igazából csak áltatom a nőket.
Ti mikor közölnétek, hogy ne legyen túl kellemetlen és ne legyen sértődés?
"pl. egyik exem is odáig volt hogy neki mennyire kicsi, pedig egyrészt nekem megfelelt teljesen, másrészt objektíven nézve is teljesen átlagos méretnek számított."
Hár persze, hát persze. Nekem is így volt az exem, mondogatta, hogy teljesen rendben van a méretem, nem érti miért vagyok frusztrált emiatt atb stb...
Aztán csak megcsalt és részegen el is mondta, hogy a valódi oka, hogy az új fazonnal normál méretű (szerinte nagyon szép is) farka van.
Ezért mondom hogy fölösleges kis farokkal bizonygatni hogy jó az. Mindkét fél számára átverés. Kár hitegetni bárkit is.
Ne haragudj de én nem tehetek arról, hogy az exed egy ócska ri..... Nem kell engem hazugnak beállítanod csak azért, mert valaki másban csalódtál. :)
Nem állítottalak be hazugnak, csak álszent vagy esetleg túlzottan is idealista.
A világ szar hely, az emberek pedig nem megértőek. Főleg nem a nők, főleg nem akkor ha tudnak jobbat (sokkal jobbat) is választani. Minek maradna meg bárki is a kisfarkú és emiatt garantáltan frusztrált, önbizalom hiányos sráccal ha együtt lehet egy normális, jó méretű és emiatt magabiztos valakivel is?
Elárulom semmiért. És teljesen jogos is ez a dolog, és nem is ítélek el emiatt senkit. Nyilván én is a jobb ár-érték arányú terméket választanám ha tehetném.
Lehet kompenzálni státusszal, hatalommal, pénzzel. De ezek a dolgok általában kéz a kézben járnak.
Elnézést, akkor javítom:
Nem kell engem álszentnek beállítanod csak azért, mert valaki másban csalódtál.
Majd te is megkapod, hogy álszent vagy! Nyilván mind azt élvezzük ha vérzünk és fájdalmaink vannak, ők jobban tudják. :)
En sem kérek privátot!
Jobb szeretem a kissebb meretet! Nem fáj annyira mont egy 20 centis...már bocsánat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!