Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin illik kihúzni a széket a lánynak egy étterembe meg ilyesmi?
Az pl alap, hogy a kocsi ajtót kinyitom meg ilyenek, de pl a székes dolog?
Tudom most minden zárva, de nyárra remélhetőleg nem így lesz és szeretnék randira hívni lányokat.
Nekem huszonévesként nincs erre igényem. Se arra hogy a kabátomat lesegítse, max ha nem tudom el lenne törtve a karom vagy ilyesmi de amúgy nem.
De az tetszik ha az ajtót kinyitja, előre enged.
Illik, de sosem igényeltem. Azt viszont igen, hogy addig ne üljön le a fiú, amíg én helyet nem foglaltam.
A kabátfelsegítés tetszik.
Ha bementek az étterembe, te mész elöl, hogy te kapd az első pofont (igazából azért, hogy feltérképzd, hova üljetek). Kifelé a lány, te utána.
Nekem egyik eddig emlitett dologra sincs szuksegem (sot, gaznak talalom a nagy reszuket, persze majd ulok az autoban, amig at nem megy a masik oldalra es kinyitja nekem az ajtot, wtf), bar az ajtonal eloreengedest szimpatikusnak talalom ferfi-ferfi kozott is, szoval ne azert csinald, mert randin vagyunk.
Gavalleroskodas helyett inkabb azt mutasd meg a randin, hogy mekkora feminista vagy, nekem az jonne be.
Illeni illik, de nem minden nőnek van erre igénye.
Ha Te úgy tartod helyesnek, hogy megcsinálod ezeket a formaságokat, és természetesen jön, akkor csináld. Ha a hölgynek ez nem tetszik, akkor amúgy sem illetek össze.
Az viszont nagyon gáz, ha nekiállsz bénázni. Vagy meg tudod csinálni magabiztosan ezeket a gesztusokat, vagy hagyd a fenébe.
Gavalleroskodas helyett inkabb azt mutasd meg a randin, hogy mekkora feminista vagy
Akkor vadhülyét mint te, keveset láttam eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!