Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megérdemlem,ha egyedül maradok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemlem,ha egyedül maradok azért,mert szép nőt akartam barátnőnek?De nekik meg nem kellek?

Figyelt kérdés
Szóval ha nem adok lejjebb az igényemből,mert én csak jó testű nővel akarok összejönni,ők viszont nem akarnak tőlem semmit,akkor megérdemlem hogy egyedül öregedtem meg?

2021. júl. 1. 21:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

Azért megnéznék egy ilyen szitut. Oda mész és végigméred vagy higy kell ezt elképzelni? 🙂

Lehet higy am a módszereddel van a baj. A leszólításokat sok lány nem szereti.

2021. júl. 1. 22:30
 12/20 anonim válasza:
27%
A 100 kilós Jucik miatt ne aggódj, az ő nevükben mondom, hogy nekünk 10 pontos pasijaink vannak, az életben nem állnánk le egy ilyennel, mint te. :D Úgyhogy keress csak tovább a vékonyak között!
2021. júl. 1. 22:38
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Egyszerre egy óra elég. Még sok is...
2021. júl. 1. 22:57
 14/20 anonim válasza:
100%

Szerintem még ne temesd a dolgot, nem az idősek otthonából írsz nekünk, nem?

Úgy válogatsz, ahogy akarsz, mindenkinek vannak preferenciái...De ne sértődj meg, hogy más is válogat. Szóval ha csak a vékony, de e mellé nem kismellű, de azért nem túl vékony, és szép arcú lányokkal szeretnél összejönni, akkor biztos át tudod érezni, mikor ennyire hatarozott igényei vannak másnak is, pl: magasabb, kicsit izmos, jóképű, erős állkapcsú, stb... (Nem ítélem el, akinek ilyen konkrét "elvárásai" vannak, téged sem, kérdező. De ha jóval leszűkíted a jelöltek listáját, nyilván nem annyira meglepő, ha nehezebb is párt találni.)

A leszólításokat meg semelyik lány nem szereti kb, akármilyen teste van :D

2021. júl. 1. 23:04
 15/20 anonim ***** válasza:
78%

Erős állkapcsú? Ilyenről meg nem hallottam. Hát nem másnak ez-e az ideálja de nekem kifelyezetten nem jönnek be a kockafejű izompacsirták. Kicsit változott az ízlése 18 éves korom óta de még mindig nem. És sok olyan nő van mint én.

Amit te mondasz utolsó az nagyon durva általánosítás.

2021. júl. 2. 00:10
 16/20 anonim válasza:

#16, nem azt mondtam, hogy mindenkinek ezek jönnek be, vagy hogy bárkinek is itt ezek jönnek be, csak próbáltam két példát hozni arra, amire sokszor vágynak a két nem tagjai, és eléggé specifikus. Nem bántásból vagy ilyesmi. Nálam sem kritérium a testtömeg-index, meg hogy x centivel legyen magasabb, ez egyénileg változó. És a külsőségekre fókuszáltam, mivel a kérdésben is a jó testű nőkről volt szó, nem a megértő, humoros, intelligens nőkről pl

Az állkapocs konkrétan én se tudom honnan jött, lehet kevertem az arccsonttal :D Sok férfi színésznél pl hallani, hogy nagyot dob a "sármon"

(De mondom nem a konkrét felhozott dolgok a lényegesek igazából, nem akartam ebbe az irányba elvinni, lehet zavaróan fogalmaztam)

2021. júl. 2. 00:33
 17/20 anonim ***** válasza:
94%

"Lehet higy am a módszereddel van a baj. A leszólításokat sok lány nem szereti."

Vagy azzal h olyan felszínes mint a ház. ???

2021. júl. 2. 02:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten megérdemled. Ha kajáról lenne szó, akkor valahogy úgy lehetne megfogalmazni ezt, hogy terített asztal mellett halsz éhen - csak azért mert válogatós vagy. Az esztétikai szépség nem minden! Nagy az aránya a rohadt lelkű embereknek a szembetűnően szép nők között, - sokan fizettek már drága árat csak azért, hogy x ideig egy szép nő mellett feszíthessenek a nyilvánosság előtt. Az pedig nem hiszem, hogy hasznos egy embernek, ha az életéből 15-20 évet úgy él le, hogy 6-10 havonta csereberéli a szebbnél szebb nőket maga mellett, - miközben időről-időre ingre-gatyára vetkőztetik (anyagi értelemben)!
2021. júl. 2. 08:12
 19/20 anonim ***** válasza:
18%
Én a te pártodon állok, kérdező. Szerintem a nők a hibásak.
2021. júl. 2. 08:32
 20/20 anonim ***** válasza:
#9 Ashley Grahamnak nagyon ó teste van már megbocsáss
2021. júl. 4. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!