Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérdemlem,ha egyedül maradok azért,mert szép nőt akartam barátnőnek?De nekik meg nem kellek?
Azért megnéznék egy ilyen szitut. Oda mész és végigméred vagy higy kell ezt elképzelni? 🙂
Lehet higy am a módszereddel van a baj. A leszólításokat sok lány nem szereti.
Szerintem még ne temesd a dolgot, nem az idősek otthonából írsz nekünk, nem?
Úgy válogatsz, ahogy akarsz, mindenkinek vannak preferenciái...De ne sértődj meg, hogy más is válogat. Szóval ha csak a vékony, de e mellé nem kismellű, de azért nem túl vékony, és szép arcú lányokkal szeretnél összejönni, akkor biztos át tudod érezni, mikor ennyire hatarozott igényei vannak másnak is, pl: magasabb, kicsit izmos, jóképű, erős állkapcsú, stb... (Nem ítélem el, akinek ilyen konkrét "elvárásai" vannak, téged sem, kérdező. De ha jóval leszűkíted a jelöltek listáját, nyilván nem annyira meglepő, ha nehezebb is párt találni.)
A leszólításokat meg semelyik lány nem szereti kb, akármilyen teste van :D
Erős állkapcsú? Ilyenről meg nem hallottam. Hát nem másnak ez-e az ideálja de nekem kifelyezetten nem jönnek be a kockafejű izompacsirták. Kicsit változott az ízlése 18 éves korom óta de még mindig nem. És sok olyan nő van mint én.
Amit te mondasz utolsó az nagyon durva általánosítás.
#16, nem azt mondtam, hogy mindenkinek ezek jönnek be, vagy hogy bárkinek is itt ezek jönnek be, csak próbáltam két példát hozni arra, amire sokszor vágynak a két nem tagjai, és eléggé specifikus. Nem bántásból vagy ilyesmi. Nálam sem kritérium a testtömeg-index, meg hogy x centivel legyen magasabb, ez egyénileg változó. És a külsőségekre fókuszáltam, mivel a kérdésben is a jó testű nőkről volt szó, nem a megértő, humoros, intelligens nőkről pl
Az állkapocs konkrétan én se tudom honnan jött, lehet kevertem az arccsonttal :D Sok férfi színésznél pl hallani, hogy nagyot dob a "sármon"
(De mondom nem a konkrét felhozott dolgok a lényegesek igazából, nem akartam ebbe az irányba elvinni, lehet zavaróan fogalmaztam)
"Lehet higy am a módszereddel van a baj. A leszólításokat sok lány nem szereti."
Vagy azzal h olyan felszínes mint a ház. ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!