Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire normális ha 6 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ha 6 éve szeretnék barátnőt de eddig egy sem jött össze?

Figyelt kérdés
Sokan szerintem el sem tudják képzelni hogy milyen ez, mert magától jön valaki akivel ismerkedni tud. Sulis koromban pl el sem tudtam képzelni hogy barátnőm legyen pedig akkor van az első kapcsolatuk sokaknak.
2021. júl. 1. 18:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10%
En hiszem hogy a lanyok valogatosak. Epp ma neztem vegig a metron, elkepesztoen sok helyes,aranyos arcu, de sajnos alacsony,veznacska fiu van. Olyan mintha hianyozna beloluk az anyag.nincs mit atolelni,vagyis mintha egy madik csajt olelne az ember. Kicsit testesedni, hizni es izmosodni kene.
2021. júl. 1. 18:47
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
11! Igen mer ' mázsa alatt a férfi nem embör! -na pont erről az ostoba mentalitásról kéne leszokni.
2021. júl. 1. 18:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

#9 az a rész, amikor azt állítod, hogy nulla fejlődőképesség + nulla önreflexió + konok ismételgetés

szerintem képesek önreflexióra, fejleszthetőek a képességeik, és a konokság sem jellemző mindenkire

2021. júl. 1. 18:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Csak szeretnéd, vagy teszel is azért, hogy legyen.

Senki nem mászik majd be az ablakodon, hogy felszedjen.

2021. júl. 1. 19:59
 15/17 anonim ***** válasza:
38%

"fejleszthetőek a képességeik"

Ja, kizárólag szakember által. Én fejlődőképesség alatt saját magától fejlődést értettem.

"képesek önreflexióra"

Mégis milyen mértékben? De most komolyan. Van kiegyensúlyozott énképük? (Ami ugye a személyes fejlődés alapja. Megint csak nem a szakember által fejlesztetté.)

"és a konokság sem jellemző mindenkire"

Ja, csak a többségre.

2021. júl. 1. 23:25
 16/17 anonim ***** válasza:
23%

Magasan funkcionáló autistából több van, mint gondolod, sokszor csak azt veszed rajtuk észre, hogy kicsik furák, de sokszor egyáltalán nem olyan rosszak a szociális képességeik, ahogy azt te itt leírod.

A súlyosabb autizmussal élők más tészta, na de nekik nem is az a legnagyobb problémájuk, hogy pl nehezen találnak párt...

2021. júl. 2. 10:25
 17/17 anonim ***** válasza:
8%
[link] ezt tudom ajánlani a sok önjelölt pszichológusnak, pszichiáternek
2021. júl. 2. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!