Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ha 6 éve szeretnék barátnőt de eddig egy sem jött össze?
#9 az a rész, amikor azt állítod, hogy nulla fejlődőképesség + nulla önreflexió + konok ismételgetés
szerintem képesek önreflexióra, fejleszthetőek a képességeik, és a konokság sem jellemző mindenkire
Csak szeretnéd, vagy teszel is azért, hogy legyen.
Senki nem mászik majd be az ablakodon, hogy felszedjen.
"fejleszthetőek a képességeik"
Ja, kizárólag szakember által. Én fejlődőképesség alatt saját magától fejlődést értettem.
"képesek önreflexióra"
Mégis milyen mértékben? De most komolyan. Van kiegyensúlyozott énképük? (Ami ugye a személyes fejlődés alapja. Megint csak nem a szakember által fejlesztetté.)
"és a konokság sem jellemző mindenkire"
Ja, csak a többségre.
Magasan funkcionáló autistából több van, mint gondolod, sokszor csak azt veszed rajtuk észre, hogy kicsik furák, de sokszor egyáltalán nem olyan rosszak a szociális képességeik, ahogy azt te itt leírod.
A súlyosabb autizmussal élők más tészta, na de nekik nem is az a legnagyobb problémájuk, hogy pl nehezen találnak párt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!