Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire normális ha 6 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ha 6 éve szeretnék barátnőt de eddig egy sem jött össze?

Figyelt kérdés
Sokan szerintem el sem tudják képzelni hogy milyen ez, mert magától jön valaki akivel ismerkedni tud. Sulis koromban pl el sem tudtam képzelni hogy barátnőm legyen pedig akkor van az első kapcsolatuk sokaknak.
2021. júl. 1. 18:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
Az is kérdés mennyit teszel azért, hogy legyen barátnőd. Mert ha minden nap otthon ülsz, akkor a nő nem fog bekopogni hozzád.
2021. júl. 1. 18:17
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
1-es, minden áldott nap kiírja 3-4-szer ezt a kérdést, és várja, hogy egy lány megsajnálja. Ennyit tesz az ügy érdekében.
2021. júl. 1. 18:24
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
#2 még ez is több befektetett munka, mint amit én teszek
2021. júl. 1. 18:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok és nő. Régen, azaz 20 éves korom előtt én is nagyon vágytam egy párkapcsolatra, de nem tettem érte semmit. Aztán amikor már még jobban kezdtem szenvedni ettől, akkor elkezdtem ismerkedni, bulikba járkálni, rengeteget chat-elni, igényesebben öltözni, sportolni. És láááám sikerrel jártam, mrt mindig összejött vmi pasi dolog, most meg már hosszú évek óta komoly kapcsolatban élek.
2021. júl. 1. 18:30
 5/17 anonim ***** válasza:
50%
#2: szerintem tuti autista. Azokra jellemző ez a nulla fejlődőképesség + nulla önreflexió + konok ismételgetés (mert azt hiszik, ettől változik valami, pedig nem) + valóságtól való elzárkózás a saját kis világukba kombó.
2021. júl. 1. 18:31
 6/17 anonim ***** válasza:
69%
#5 ez kicsit sértő az autizmussal élőkkel szemben D:
2021. júl. 1. 18:33
 7/17 anonim ***** válasza:
12%
Pedig egyszer írta az egyikük, hogy enyhe autizmus lett nála megállapítva gyermekkorában, csak nem hordták fejlesztésre a szülei. De hogy ez melyik incel volt a pár db közül aki itt írogat minden nap, azt nem tudom.
2021. júl. 1. 18:37
 8/17 anonim ***** válasza:
94%
#7: az a blackpilles volt, akinek az a heppje, hogy a nőket állami szinten el kellene lehetetleníteni anyagilag, hogy minden férfinak jusson nő.
2021. júl. 1. 18:40
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
#6: pontosan mi is benne a sértő?
2021. júl. 1. 18:41
 10/17 anonim ***** válasza:
43%
Teljesen, most gondolj bele, hogy a férfika negyede átlagosan nem képes évek óta kapcsolatot kialakítani.
2021. júl. 1. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!