Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megalkudnátok vagy keresnétek ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalkudnátok vagy keresnétek Tovább hajszolva a szerelmet?

Figyelt kérdés
30 múltam, van egy lányom.
2021. júl. 1. 10:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Mivel kell megalkudni?
2021. júl. 1. 10:49
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szabad feladni. Görcsösen sem szabad keresni a dolgokat. Lehet, hogy annál fusztrálóbb lesz.
2021. júl. 1. 10:49
 3/16 A kérdező kommentje:

Van valaki, kedvelem , rendes aranyos, jobbat sem kívánhatnék.

Neki is van egy lànya szintén.

De nem vagyok szerelmes.

Keressem a lángoló szerelmet ?? Vagy az már nem talál rám úgysem 30 felett gyerekkel ? Néha ezt, néha azt érzem ....

2021. júl. 1. 10:56
 4/16 anonim ***** válasza:
65%
Alkudj meg.
2021. júl. 1. 10:58
 5/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne bajom azzal, hogy van egy gyereked. Így ha szerelmesek lennénk se lenne probléma. 30 még fiatal, biztos találhatsz olyat akit szeretsz. Ismerek olyat is aki 50 évesen is talált és már közös gyerekük is van. :)

Gondold át alaposan.

2021. júl. 1. 11:06
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Ismerek olyan 70 éves nagymamát, aki dobta az 50 valahányéves párját, mert nem teljesített megfelelően. Ebből kiindulva a 30 év semmi. Tőled függ, te tudod milyen lehetőségeid vannak és mennyire vagy hajlandó tenni érte. Legegyszerűbb megalkudni, de akkor a legkevesebb a "jutalom".
2021. júl. 1. 11:08
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Szia! Mikor összejöttem a párommal, én sem voltam szerelmes, csak tetszett és kedveltem. 5 hónap után kezdtem azt érezni, hogy belezúgtam😃 Nem szabad elsietni semmit, több minőségi időt kell együtt tölteni.
2021. júl. 1. 11:13
 8/16 anonim ***** válasza:
62%
Én soha nem alkudnék meg, szerintem te se tedd.
2021. júl. 1. 11:18
 9/16 anonim ***** válasza:
40 felett is előjöhet még ilyen gondolat: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
2021. júl. 1. 11:51
 10/16 anonim ***** válasza:
Én majdnem megalkudtam, de nem vette be a lelkem. Két hétre rá jött valaki, aki jobbnak ígérkezett, de annyira nem keltette fel az érdeklődésem. Most már túlvagyunk pár randin és egyre jobban kedvelem, azt figyeltem meg. Szóval, nem kell még feladni.
2021. júl. 1. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!