Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek azért írnak ide különféle kérdéseket nap mint nap mert nincsen életük (tisztelet a kivételnek), vagy azért mert meg akarják reformálni a nőket, meg úgy az egész társadalmat?
-Balázs, aki ugye alkoholista.
- Az alfás. Szerinte A nők csak a férfiak 10%-ával állnak szóba, ők az alfák.
- Van egy másik aki szerint az összes nő pénzéhes r*banc
- A férfi többletes, aki szerint Magyarországon súlyos férfitöbblet van, és ezt a kormánynak kéne megoldania. Szerinte a magyar nőket a jóképű külföldi férfiak elviszik tömegesen, mert ott jólét van, és a nyugati nőknek már túl magasak az igényei.
- Az önkritikás. Neki állítása szerint van több éve nője, de rendszeresen ide írkál, a nőket szidja, és önkritikát követel tőlük (neki természetesen nincsen)
- A bombanős kérdező sokszor kisregényeket ír, az a baja, hogy a szép, melles-fenekes nők (ez a szavajárása) csak a gazdagokra hajtanak, bezzeg a csóró pasiknak nem jut szép nő.
Hirtelen ennyi jutott eszembe :D
Te beszélsz arról, hogy másoknak nincs véleménye, miközben téged érdekel másnak miért nincs? Mindezt elég terjengős kérdésben.
háááát nem tudom kinek van/nincs élete:D
A provokatív kérdéseket jelenteni szoktam, de ez annyira szánalmas, hogy inkább meghagyom :D
Had emlékeztessen téged a saját nyomorodra :D
Én a saját magam nevében beszélnék.
Kevés barátom van, magányos vagyok, a családtól is eltávolodtam, és a szó eredeti jelentése szerint (involuntary celibate) bizony én is ebbe a táborba tartozom, mert bár szeretnék, de nincs bnőm.
Én akkor szoktam kisregényeket írni, amikor munka után/hétvégén már kifogytam az ötletekből, hogy milyen filmet/sorozatot/videót néztek, beleuntam a hobbijaimba, sétálni sincs kedvem, és az ismerőseim sem érnek rá velem beszélgetni, találkozni.
Ilyenkor kifejtem, az általában semleges, de néha nőkkel szemben enyhébb kritikákat megfogalmazó véleményeimet, amit semlegesség esetén (pl. társadalomtudományi, történelmi, gazdasági, demográfiai levezetések, hogy miért vannak incelek) felpontoznak, elfogultság esetén (amikor leírom, hogy bizony néha a nők is hibáznak) lepontoznak.
Egyik, a leíráshoz felsorolt trollhoz sincs közöm.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!