Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak még neki?
Írj rá, hogy aktuális e akkor a randi. Ha nem ír, kuka.
De azt viszont nem értem, minek írogatni randiig, ha már le ban beszélve.
Nem tudom mikor randiztok, de ha egy nappal előtte nem egyeztettek újra, akkor felejtős. Több nappal a megbeszéltek előtt meg minek csevegni? 1 napig nem ír, nem a világ vége. Ha megkérdezed hogy okés e még a randi, azzal nem nyomulsz, csak jelzed, hogy a megbeszéltekhez tartod magad. Ez egy talpraesett viselkedés a részedről, és nem kétségbeesés.
"De azt viszont nem értem, minek írogatni randiig, ha már le ban beszélve."
Csak az időpont van meg, a többi megbeszélésének a kellős közepén lépett le.
4# Ha ilyen bunkó hogy lelépett közben, akkor hagyd.
Aki még annyit se ír, hogy bocs, még nem tudom hogy alakul, az nem akar tőled semmit.
Miért hívod úgy randira, hogy még telefonon sem beszéltetek? Sok fölösleges kört megspórolnál, ha szóban, majd videón is kommunikálnál randi előtt.
Írj rá, ha gondolod, de ez legyen az üzenet: Szia, úgy látom elfoglalt voltál tegnap. Ma este szabad vagy? Szívesen beszélgetnék, majd hívlak messengeren, csak írd meg hánytól jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!