Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak még neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel elég jól elbeszélgettünk online, bele is ment a randiba. Viszont az utóbbi 1 napban eltűnt, ami nem sok, de rá egyáltalán nem jellemző. Általában sosem írok egymás után kétszer, ha az első üzenetet nem olvasta el, de most egyre közeleg a randi napja. Egyértelmű lesz a reakciója, de szerintetek érdemes lenne újra írnom, vagy nagyon kétségbeesettnek tűnnék?
2021. jún. 30. 08:35
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Ha akarja, akkor majd ír. Ha nem akoor engedd el szerintem. :)
2021. jún. 30. 08:59
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
engedd el, talált végre valakit, akitől be is nedvesedik, nem csak jól elbeszélgettek online
2021. jún. 30. 09:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Írj rá, hogy aktuális e akkor a randi. Ha nem ír, kuka.

De azt viszont nem értem, minek írogatni randiig, ha már le ban beszélve.

Nem tudom mikor randiztok, de ha egy nappal előtte nem egyeztettek újra, akkor felejtős. Több nappal a megbeszéltek előtt meg minek csevegni? 1 napig nem ír, nem a világ vége. Ha megkérdezed hogy okés e még a randi, azzal nem nyomulsz, csak jelzed, hogy a megbeszéltekhez tartod magad. Ez egy talpraesett viselkedés a részedről, és nem kétségbeesés.

2021. jún. 30. 09:21
 4/9 A kérdező kommentje:

"De azt viszont nem értem, minek írogatni randiig, ha már le ban beszélve."

Csak az időpont van meg, a többi megbeszélésének a kellős közepén lépett le.

2021. jún. 30. 09:22
 5/9 A kérdező kommentje:
lépett le = tűnt el
2021. jún. 30. 09:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

4# Ha ilyen bunkó hogy lelépett közben, akkor hagyd.

Aki még annyit se ír, hogy bocs, még nem tudom hogy alakul, az nem akar tőled semmit.

2021. jún. 30. 09:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Hagyd, ha akar majd ír. Én se írok kétszer, ha látja, az első üzenetet is elolvassa. Vagy nem..
2021. jún. 30. 09:53
 8/9 anonim ***** válasza:
megkérdezném, hogy mi van a randival. Ha válaszra sem méltat én törölném és 1 mp et sem aggódnék rajta
2021. jún. 30. 10:26
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Miért hívod úgy randira, hogy még telefonon sem beszéltetek? Sok fölösleges kört megspórolnál, ha szóban, majd videón is kommunikálnál randi előtt.

Írj rá, ha gondolod, de ez legyen az üzenet: Szia, úgy látom elfoglalt voltál tegnap. Ma este szabad vagy? Szívesen beszélgetnék, majd hívlak messengeren, csak írd meg hánytól jó.

2021. jún. 30. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!