Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda srácok ti hány évesen hagytatok fel a csajozással? Mikor láttátok be hogy értelmetlen próbálkozni? Mit éreztek pontosan? Hogy dolgozzátok fel a sérelmeiteket?
Jártok prostituálthoz?
Én igen. Kényszerből. Beszélgetünk aztán szexelünk egy jót de ennyi.
Aki ez ellen érvel annak azt üzenem "rendes" csajozással is összeszedhet az ember ezt azt. Teljesen lutri ez ma már.
"csúnyán megalázott, persze megtehette mert szép lány"
A kettőnek semmi köze egymáshoz, niceguykám. Járj csak prostituáltakhoz, ez a szinted.
Vegleg 30 evesen adtam fel, de az utolso no, akinel probalkoztam (es friendzone-toltelekkent vegeztem), az 24 eves koromban volt.
37F incel
Hat a Photofeeler-en 3 korul szoktam kapni. Vagyis valamennyivel atlag alatti a kulsom.
37F incel
A pszichológusos kommentelőnek üzenem voltam, kb annyiba kerül mint egy örömlány. Ez utóbbi meg segít a problémádon. Tudod? a psziho dokok semmire sem jók azon kívül hogy diagnosztizál. Kb 4 rövid szót mosott egy óra alatt én meg beszéltem...
Egy örömlánnyal legalább szexelek. Ha már erre képtelen velem egy "rendes" lány. De még beszélgetni se. Másokat kevés ismeretség után ölgelgetnek, meg beszélgetnek velük. A tuti befutók a tajparsztok.
Az nem beteges ugye hogy az a lány annyira egoista hogy nem viseli el a kritikát? Nekem se életcélom a prostizás. Egyrészt ha viszonoznák a szerelmem nem mennék vagy legalább jó lennék kúró havernak, de erre sem kellek. Hányszor menjek házhoz a pofonért?
18-as pont ugyan ezt érzem. 15 éves koromtól próbálkozom de semmi. A ronda teltebb lányoknak is irreálisak az elvárásaik. Ha meg rákérdezek ez ilyeneknél hogy egy dugáshoz mit szólna akkor fel van háborodva. de ne félj ha Brad Pitt lennék akkor már rég rajtam lovagolna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!