Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol? Miért tűnik el?
Figyelt kérdés
Lányok nök akinek nem inge nem veszi magára.
De mèrt van az hogy el kezdek beszélgetni egy lánnyal egy társkeresön.
Ès kb egy 10b20 mondat után el tűnik.
Mért nem mondja azt hogy bocsi nincs kedvem beszélgetni.
Vagy nem vagy az esetem ?0u
2021. jún. 29. 14:30
11/13 anonim válasza:
Kismilliószor éltem ezt át. Haver, fickóként ezt meg kell szoknod. Régen kis naivként én is mérges voltam, legalább annyit kértem, hogy mondja meg, hogy vége, de csak a mocskolódást kaptam. Megtanultam, hogy egy nőre, aki ezt párhuzamosan ötven csávóval csinálja, semmi ilyesmi nem fog hatni. Ma egyszerűen, csak letesztelem. Ha nem keres, hagyom is a francba. Szóval ne keress választ, mert nem létezik olyan ami megérthető.
12/13 anonim válasza:
Inkább prostizok egész életemben mint hogy beálljak a társkeresőn puncsoló,nyalizó, ingyen szexben reménykedő férfitömegbe.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat.
2021. jún. 30. 05:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!