Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezdeményezhetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezhetnék Szabó Zsófinál?

Figyelt kérdés
Pls csak komoly és segítőkész válaszokat
2021. jún. 28. 21:40
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
91%
Sehogy, szívesen.
2021. jún. 28. 21:42
 2/27 anonim ***** válasza:
59%
Ha meglátod, oda mehetsz hozzá és megkérdezheted, hogy nem e inna meg veled valamit ez a Zsófi. Szerintem ez a legtisztább módja.
2021. jún. 28. 21:43
 3/27 anonim ***** válasza:
73%
Ha ezt gyakorikérdéseken kellett megkérdezned, akkor sehogy.
2021. jún. 28. 21:47
 4/27 anonim ***** válasza:
62%

Amúgy ez ki? Valami olyan fiktív személy, mint anno a padűdő együttesnél a "Szabó János"?

Vagy csak valami random haverod?

Akkor a válasz az, hogy ugyanúgy, mint a Fekete Lucánál, de véletlenül sem úgy, mint a Kovács Margitnál.

2021. jún. 28. 21:49
 5/27 A kérdező kommentje:
Nem is értem mire számítottam tőletek
2021. jún. 28. 21:53
 6/27 anonim ***** válasza:
2021. jún. 28. 21:54
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem ismered személyesen és soha nem is találkoztál vele, szóval marad az, hogy írsz neki mondjuk instán. 99%, hogy nem fog válaszolni és még nagyobb az esély, hogy ha meg is köszöni monjuk a bókot, akkor sem lesz belőle soha semmi, de megpróbálhatod ha akarod.

Ha lenne közös ismerősötök vagy haonló körökben mozognátok, akkor lehetne valami esélyed, de akkor meg nem itt írnál, szóval feltételezem nincs ilyenről szó.

2021. jún. 28. 21:56
 8/27 A kérdező kommentje:

Na 7es végre vki

Hmm szerintem nincs közös ismerősünk, instan gondolkodtam, de ja ott valószínű nem írna vissza 🤔

2021. jún. 28. 21:57
 9/27 A kérdező kommentje:

Bár próba szerencse

A jelenlegi sztorijai nem olyanok amire jó reakciót lehet adni, kivarok egy jobbat

2021. jún. 28. 21:59
 10/27 anonim ***** válasza:
92%

"Nem is értem mire számítottam tőletek"

Én sem értem, hogy mire számítottál ettől a kérdéstől.

2021. jún. 28. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!