Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted érdemes beregisztrálni társkeresőre?
Mostanában kezdem magam magányosnak érezni, de sem bulizós nem vagyok ráadásul sokat dolgozom, így "élőben" nem igazán tudok ismerkedni.
Tindert anno probáltam, de csak ottani beszélgetésig jutottunk el.
Komoly kapcsolatot szeretnék.
27F
"Törődjek bele, hogy egyedülálló maradok míg élek?"
Tedd azt, jobban jársz.
Persze szerencséd lehet még, akár élőben is megismerkedhetsz olyannal akivel lehet valami. Csak kicsi az esélye...
Na hogy egy pozitív választ is kapj, leírom az én tapasztalataimat. Bár tuti le leszek pontozva, mert itt akinek sikere van a Tinderen az vagy hazudik, vagy pedig a k*rva anyját.
Nekem 2 hosszú kapcsolatom is Tinderről jött össze. 2 hónap alatt lett 348 matchem, és nagyon sok randin is voltam. Szerintem a férfiak többsége az alábbiaknál rontja el a netes társkeresést:
- Atombéna/Cringe képeket töltenek fel, ami szerintük jól néz ki, de amúgy k*rva gáz
- Fingjuk nincs hogy is működik a Tinder algoritmusa. Elkezdenek mindenkit jobbra húzni, aztán meg csodálkoznak, ha nem lesz egy matchük se.
- Nem tudják kezelni, a netes társkeresést, és azt, hogy bármikor eltűnhet egy lány.
Annyi a lényeg, hogy legyen min. 1 edzős képed. 2 teljes alakos rólad, ahol JÓL nézel ki. Ajánlom lány ismerősök segítségét, mert sok csávó egyszerűen nem ért hozzá. Illetve 1 képed ahol állattal és a hobbiddal vagy. Ennyi. Szelfid csak akkor legyen, ha nagyon fotogén vagy.
A 2. legfontosabb a Tinder működése. 1 húzás jobbra, kettő balra. Másképp lefog menni a pontod a béka segge alá. És egyszerre ne huzogass 20-nál többet. Plusz férfiaknak az előfizetés kötelező. Megtudod nézni kiknek tetszel, és ha csak azokat húzod jobbra, akikkel matchelni fogsz, az az egekbe lövi a pontszámodat, és kb. mindenkinél elől fogsz megjelenni. Vagyis rohadt sok like-ot fogsz kapni.
A 3. pedig, hogy sose beszélgess egyszerre kevesebb mint 5 nő-vel. Így lazább lesz a felfogásod, és nem fog szarul esni, ha egy nő nem ír vissza, vagy kiaddol. Lazán kell felfogni az egészet, ez a kulcs.
Ennyi a lényeg. Csak sokan nem fektetik bele az energiát hogy utánanézzenek a dolgoknak. Hanem durr bele, aztán meg csodálkoznak, ha nem lesz sikerük.
"Na, ilyen egy ember, akinek nincs sikere a nőknél, és úgy en-bloc az életben. Nem bírta ki hogy ne ugasson be valakinek, aki nála sikeresebb."
:D Apuci! Neked 10x kellene megszületned ahhoz hogy csak a női fronton utólérj. A többit már meg sem említem.
Már ne is haragudj, de ez az edzőa dolog annyira proli, hogy már égő. Legalább is egy szint fölött. Buta cigányok is egy év alatt kigyúrják magukat, na nem a munkájuknak köszönhetően. 16 éves gyerekek betolják a sok vackot(mert ez nem az egészségről szól), majd azt hiszik hogy már tutira bomba nő jár nekik.
Akkor most figyelj: Én végigdugtam a középiskolát, majd utána két főiskolát és az egyetemet. Nem volt tinder, badoo meg ilyen sz*rok. Nem voltam kigyúrva.
Ma meg mi van? Kislányok, akik a konditeremtől várják a csodát! K I S L Á N Y O K. Hiába a szteroid, az pumpált izom. NULLÁK. Mint a nők, bájolognak. Tudod kiket tisztelek? Akik sportolnak, sportból edzenek. Ez a konditermes közönségnak az 5-10%-a. A többi csak egy önimádó, vagy kétségbeeset nyomi. Ham-ham fehérjék turmixok, BCA, transzportok stb. :D
Ha észrevennéd, a normális nőket nem ezzel lehet megfogni, de hát kinek mi a szintje. Már boccs, de még jó hogy beleállok ebbe a "tegyél fel edzős képet" tanácsba. Röhögni való majmoknak néztek ki rajta. :D Feszítetek, aztán magatokat fényképezitek le az öltözőben. úúúúúúú, haver vér ciki. Amúgy csak kérdezem, ezzel mit akartok mutatni vagy bizonyítani? Halál komoly, ez érdekelne, mert erre még választ sosem kaptam. Tedd már meg légyszi hogy megadod rá a komoly választ, hátha még meg is értem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!