Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy,hol kellene ismerkedni nőként?
Leginkább ugyanúgy nők válasza érdekelne, de írhatnak pasik is, ha van értelmes véleményük, nem csak az, hogy adjam lejebb vagy ismerkedjek velük itt.
23 éves vagyok, szóval nyilván nem vagyok még elkésve a pártalálással (remélhetőleg:P), de 3,5 éve még csak kilátásban sem igazán volt kapcsolat.Jó, nyilván az ilyen 60+-osak odáig vannak értem, de ekkora korkülönbség azért nem fér bele.:D Elég csendes vagyok mondjuk sajnos, de állítólag szép vagyok meg kedves, szóval csak nem ez a gond.
Az én korosztályomból (esetleg +10 év) nagyrészük csak szex miatt próbálkozik, évente 1-2-szer ha van aki komolyat akar, de olyanok, akik nem érdekelnek. Aki meg engem érdekel, az nem akar engem, hiába próbálkozom, erőltetni meg nem tudom és nem is akarom magam senkire.
Próbálok néha eljárni otthonról ide-oda, de sok helyre nem tudok egyrészt, másrészt nem valószínű, hogy az utcán csak úgy leszólít valaki, pláne olyan aki nekem is tetszik. Sajnos baráti társaságom már középiskola óta nincs, szóval így nem tudok megismerni senkit.
Társkeresőt próbáltam többször is, de valahol értelmetlennek látom az egészet, mivel minden alkalommal, ha érdekel valaki, egy hosszabb ismeretségből alakult ki, nem tudom eldönteni 1-2 kép és jobb esetben pár mondat alapján, hogy érdekel-e a másik vagy nem, szóval lassan igazából ez a pártalálás is egy reménytelen küldetésnek tűnik.
no most majd 100 000 ember ír rád. :D
Egyébként az online társkeresőnél igazából a randi az ami eldönti, de addig ugye el kell jutni.
Nőként ismerkedni könnyű, mert bárhol lehet, de kiválasztani nagyon nehéz a megfelelő férfit mert mindegyik szerepet játszik addig amíg el nem érni a célját .
Persze vannak kivételek :)
Szia. Szerintem sincs sok elvárásod egyáltalán. Leírom miket következtettem ki a szövegedből.
"23 éves vagyok, szóval nyilván nem vagyok még elkésve a pártalálással (remélhetőleg:P)"
Egyáltalán nem.
" Aki meg engem érdekel, az nem akar engem"
Akik érdekeltek téged, az is hosszú ismeretség után alakult ki? Nem fordult olyan elő, hogy rövid ismerkedés után volt szimpatikus neked? Mit jelent nálad, hogy érdekel a másik?
"nem tudom eldönteni 1-2 kép és jobb esetben pár mondat alapján, hogy érdekel-e a másik vagy nem,"
Ez fura volt nekem. Ha nem tudod eldönteni, érdekel e, de megfelel bizonyos objektív kritériumoknak, pl. külső, intelligencia, akkor több esélyt adsz neki. Te nálad úgy látom nehezebben alakul ki a szimpátia, romantikus érdeklődés, és mintha te hamarabb várnád, hogy legyen, és ha nem jön, akkor hagyod is. Neked pedig pont idő kell. Ha megfelel a kritériumoknak, beszélj vele tovább, hívásozzatok, töltsetek el több időt, aztán randi. Ha partnered zavarja, hogy te nem egyből akarsz dolgokat, hanem idő kell, akkor nyilván nem ő a megfelelő neked, ha nem türelmes veled.
Szerintem a legelegánsabb módszer az lenne, ha olyan foglalkozásba kezdenél, ahol egy közösségbe kerülsz, haveri társaságod lesz. Én például régen nagyon sok barátomat ismertem meg játékokon keresztül, ugye, én kocka voltam, de az volt az én terepem. Onnan találkoztam rengeteg emberrel. Téged mi érdekel? Ahhoz kapcsolódó helyekre mehetnél.
Én engem pl. a könyvek érdekeltek, és nyilván, könyvesbolti eladó lányokkal könnyen egymásra találtunk. Ezt úgy, hogy nem mentem közösségbe, nem jártam sehova, csak egy könyvesboltba benéztem. Neked más, mert te lány vagy, gondolom jobban esik, ha a férfi kezdeményez neked. Azt meg csak úgy nem szokták megtenni, ezért jó ha közösségben vagy, ahol már annyit szemez veled egy fiú, hogy muszáj lépnie. :)
21/F
Köszi a részletes választ utolsó.
Igen, aki engem érdekel, az is egy "hosszabb" ismeretség után van, persze változó, volt olyan is akibe már 1-2 hónap után belezúgtam egy kicsit, leghosszabb idő meg kb félév volt. Mit jelent, hogy valaki érdekel? Hm,amikor már fizikai értelemben is elképzelek vele dolgokat, nem feltétlen egyből szexre kell ezt érteni, amikor váratlanul eszembe jut néha, hogy mit csinálhat vajon most, amikor ha huzamosabb ideig nem találkozunk, beszélünk, elgondolkozom azon, hogy én keressem. Kb innen szoktam tudni.
A könyvek engem is érdekelnek. Ezen kivül az ázsiai országok kultúrái, filmek,versek,rock zene/koncertek, ehhez kapcsolodóan zenei műfajok kialakulása, pszichológia,általánosságban véve a művészetek vizuális ágai, pl.grafikusok vagy fotográfusok munkái stb. Igazából elég sok dolog érdekel.:D
"persze változó, volt olyan is akibe már 1-2 hónap után belezúgtam egy kicsit, leghosszabb idő meg kb félév volt."
Sztem ez teljesen normális és jó.
Akik társkeresőn ismerkednek, meg sok más ember, azok sem hamar "szeretnek bele" a másikba igazán, maximum ideológiát képzelnek róla, és abba szeretnek bele.
"eszembe jut néha, hogy mit csinálhat vajon most, amikor ha huzamosabb ideig nem találkozunk, beszélünk, elgondolkozom azon, hogy én keressem."
Tehát alapból úgy ismerkedtél ezelőtt, hogy egy közösségben, baráti körben voltatok, és mindig kapcsolatba kerültetek egymással. De nehezen alakul ki az, hogy te is keresni akard a másikat?
Vannak személyiségtípusok akiket ismertem, nem tudom mennyire vagy ebben jártas, de egyeseknél jellemző hogy "folynak" az árral, nem teremtenek, hanem csak hagyják hogy jöjjön és legyen. De te mégis vágysz a kapcsolatra, így talán ellentétes a természeteddel, hogy itt hogy teljesüljön a vágyad, több erőfeszítést kéne beleölnöd, mert a sors nem adja sajnos magától a lehetőséget?
" amikor váratlanul eszembe jut néha, hogy mit csinálhat vajon most, amikor ha huzamosabb ideig nem találkozunk, beszélünk, elgondolkozom azon, hogy én keressem"
Én pl. ezt úgy csinálom - én erősen teremtő és kontrolláló vagyok -, hogy párt keresek, és kíváncsi vagyok a másikra. Aktívan keresem, teszek érte, beszéltetem, én is beszélek, mindent tudatosan irányítok és viszem a cél felé. Alapvetően "érdekel" a másik, azért, mert a lehetőséget látom benne, hogy ő lesz a partnerem. Nem azért, mert őt megszerettem, vagy álmodozok róla.
"Igazából elég sok dolog érdekel.:D"
És te mivel foglalkozol ezek közül? Mi az, amiben legjobban beleástad magad?
"De nehezen alakul ki az, hogy te is keresni akard a másikat?"
Igen, és most hogy belegondolok, ez barátságoknál is igaz. Sok emberrel jól elvagyok, de az ritkább, hogy "magamtól" kíváncsi vagyok valakire.
Egyébként a szabadidőm legnagyobb részét olvasással töltöm, szóval talán azt lehet mondani, hogy ebben vagyok a leginkább elmélyülve.
Értem, úgy látom a részemről ki lett beszélve. :)
Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!