Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan hogy a pénz nem számít a nőknek?
Megneszeltem egy randit eg kedvesnek látszó nővel. Jött a lenéző hangsúly hogy miért nincs autóm? De ettől még eljött a randira. Beszélgettünk és szoba hozta az anyagiakat. A családjában mindenki orvos és ő is az lesz. Én meg egy gyári melós vagyok! Ahogy ezt elmondtam sietős dolga akadt!
De nem ez miatt vagyok mérges! Hanem azért mert akár itt a gyakorin is mondjak 10000 x hogy nincs hátrányban az a férfi aki nem pénzes. Hát hogy a fenébe ne lenne? Ha 100 nőből csak 30 ez miatt utasít el, már az mi ha nem hátrány ? Szóval azzal a feltehetően tetsző 30 nővel azért nem lehet számomra több mert gyári munkás vagyok! Nem érdekel a többi 70! Én abból a 30 ből akarnék barátnőt, de nem lehet!
Szóval ne hazudozatok hogy nincs hátrány a nem gazdag pasinak.
A szociális státuszod és az értelmi kompetenciák hiánya miatt menekült el elsősorban.
Ha suerelmes lenne beléd akkor küzdött volna érted a környezete ellen de ögy rengeteg kellemetlenségtől tudta megkímélni hosszútávon saját magát - és téged is.
Keresgélj tovább és örülj annak hogy ezt megúsztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!