Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más pasinál is úgy van, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más pasinál is úgy van, hogy sose tudott összejönni olyan lánnyal, aki tetszik neki?

Figyelt kérdés
Mindig csak az ő szintjénél csúnyábbakkal?
2021. jún. 24. 13:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. jún. 24. 13:44
 2/18 anonim ***** válasza:

nem volt még barátnőm, de egyszer majdnem sikerült D:

nem csak külsőre, hanem belsőre is 10-ből 10

2021. jún. 24. 13:51
 3/18 anonim ***** válasza:
szóval nem fogom lejjebb adni, bármennyire is sikertelen vagyok jelenleg*
2021. jún. 24. 13:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod, hogy a te szintednél csúnyábbak? Lehet, hogy egy szint, csak torz az énképed és/vagy túl nagyok az igényeid.
2021. jún. 24. 14:04
 5/18 anonim ***** válasza:

A belsőt kell szeretni... legalábbis ezt mondom, mert a szép lányok nem jönnek össze :'(

Meg a dagi lányok is ezt mondják. Ezért illek össze velük. Van egy közös gondolat.

2021. jún. 24. 14:18
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem nagyok az igényeim. Kb 8as vagyok. Az ismerőseim is megmondják, h mindig csúnyább a barátnőm. persze ez csúnya kifejezés, mert nem bányarémek, de olyan 2 szinttel lejjebb vannak.
2021. jún. 24. 14:22
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Ez szerintem nagyrészt az önképen múlik amúgy.

"A belsőt kell szeretni... "

Ajánlom a 65-80 éves nőket.

2021. jún. 24. 14:34
 8/18 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Mindenkori jelöltem beszéljen, cselekedjen, mutassa meg milyen ember. Ha úgy érzem, hosszabb távon együtt tudunk működni, a külső nálam másodlagos - bár a külsőnél vannak dolgok amikből nem engedek. :))) Ha csak a külseje szép, azzal nem tudok hosszútávon mit kezdeni.
2021. jún. 24. 14:51
 9/18 anonim ***** válasza:
75%
Ha 8-as lennél, jutna szép lány, hidd el. Mire alapozod, hogy 8-as vagy?
2021. jún. 24. 15:04
 10/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Kivétel nélkül mindig olyan párom volt, aki jobb csaj volt mint amilyen én vagyok férfiban. Legalábbis szerintem. Másoktól is tudom, hogy tényleg minden párom jó nő volt, helyesek, csinosak, stb.

Bár volt olyan közöttük, aki szerint én jobb pasi voltam, mint ő nő, de szerintem csak elvakította a szerelem...

Szvsz egy férfit nem elsősorban a külseje tesz "sikeressé", sokkal inkább a sármja, a kisugárzása, a viselkedése, a jelleme. Ettől lesz férfias, nem attól, hogy milyen az ar

2021. jún. 24. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!