Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha első randira a pasi kocsival jönne, majd azt mondaná, szállj be s megyunk a randi helyszinére?
Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 10:27
1/15 anonim válasza:
Nekem már volt ilyen első randim. Erdőbe mentünk könnyű túrára. Azért illik leparkolni, kiszállni és úgy köszönni.
2/15 anonim válasza:
én még ingyen cukorkát is fel szoktam kínálni, mégse szállnak be az autómba
3/15 anonim válasza:
Volt ilyen első randim, bár ott kiszallt előtte köszönni. Aztán beszalltunk és elvitt egy étterembe.
4/15 A kérdező kommentje:
én is kiszállással gondoltam, a lényeg beulnél egy idegen férfi kocsijába?
2021. jún. 24. 10:39
5/15 A kérdező kommentje:
mondjuk eleve kinyitnám a nőnek az ajtót, de az se rossz most hogy belegondolok, megállok s közlöm: - Beszállás, spiné!
2021. jún. 24. 10:39
7/15 anonim válasza:
Több hetet beszélgettünk előtte, láttam a Fb adatlapját is, valahogy megvolt az a bizalom bennem, hogy nem őrült a faszi. Szóval igen, beszalltam a kocsiba és nem bántam meg :D
8/15 anonim válasza:
Menjen. De ott már nem találkozunk. Idegen autójába soha nem ülök be.
9/15 anonim válasza:
Nem szállok be senki autójába első alkalommal.
10/15 anonim válasza:
Másképp nem is mentem már randira az utóbbi években.
Nàlam jó pont, de előtte azért szálljon ki köszönni.
Elég sok ilyen randim volt, és sosem volt para.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!