Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi volt a legdurvább tapasztal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább tapasztalatotok neten keresztül leszervezett randik során?

Figyelt kérdés

Nekem a következők:

Pasi a képen nagyon helyes, kicsit furi volt, hogy az életkora 44 év, a képein meg mintha max 35 lenne, de mondom én is jóval fiatalabbnak nézek ki a koromnál, legyen. Eljon a találkozó, kiderul, erősen retusalt fotókat használ. Ettől eltekintve jóképű. Elmegyunk enni, neki ki kell mennie a mosdóba, valamivel elronttota a gyomrát. Mondom jó.. Ülök 10 percet egyedül. Megjon a pasas, ő csak inni kér, nagyon rossz a gyomra. Kezdtem kínosan érezni magam. Megint eltunik 10 percre a WC-ben. Ekkor már nevetnem kellett. Visszajon, bocs, ő most haza megy, szarul van, és tudja mennyire kínos. Azóta sem hallottam felőle :D

Masik:ismerkedési szakasz Tinderen. Pár nap után átmegyunk messengerre. Váltig állítja, neki komoly kapcsolat kell. Este látom, hogy küldött pár képet. Megnyitom. A péniszét mossa a zuhany alatt :DDD Tiltás.

2021. jún. 24. 08:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nem variálok de igy meg a kutyának se kellek
2021. júl. 21. 15:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Dehogy nem.

Majd amikor nem is számítasz rá, és nem is tervezed.

Majd akkor jön egy kis aranyoska.

2021. júl. 21. 15:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Pesttől kb. 80 km-re lakom, egyébként nem terveztem pestiekkel ismerkedni, azért ez nincs annyira közel. De néha írtak. Volt egy srác, pár levél után megkérdezte, hogy mikor megyek Pestre, akkor találkozhatnánk. Írtam neki, hogy semmi dolgom Pesten, miért mennék én oda. Erre visszaírt, hogy hát vásárolni. Nem is értettem, nálunk is van bolt. Ennyiben meg is szakadt a levelezés. Aztán kb. 1 hónap múlva írt, hogy itt van a falu határában, esetleg találkozhatnánk. Gondoltam adok neki egy esélyt, elsétáltam. De nem ott volt, ahol lakom, hanem 3 faluval arrébb. Végül felhívtam, hogy nem találom sehol, erre az volt a válasz, hogy menjek én még 50 km-t, ott vár rám. Én meg mondtam, hogy már ne haragudjon, de miért én autókázzak még 50 km-t, miért nem jön ő. Hát mert ő nem talál ide. Mondtam neki, hogy én sem vagyok ám ismerős a tőlünk 50km-re lévő faluban. Erre elkezdett anyázni, és végül letettem a telefont. Amúgy volt olyan, hogy én mentem Pestre randira a fiúhoz, de azért ezt nem így illett volna tálalni.
2022. máj. 16. 09:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Igazad van, ez így kicsit fura.

Egyébként meg a távolság is teljesen jogos.

Túl nagy távolsággal nem lehet normális kapcsolatot kialakítani.

Szerintem olyan 30-40 km még éppen elmegy, ha jó a közlekedés, vagy van autó.

Fölötte már necces.

2022. máj. 16. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!