Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik pontosan semmit nem tesznek az ismerkedésbe/kapcsolatba miért sértődnek meg ha érdekesebb lesz az a nő aki viszont aktivan keresi a férfit, érdeklődő, nyitott, programokat szervez?
Figyelt kérdés
2021. jún. 23. 22:13
1/13 anonim válasza:
Azt csak az érintet hölgyek fogják neked pontosan tudni, és megmondani. 😉
2/13 anonim válasza:
Régen én is beleestem ebbe hibába, túl félénk voltam, hülyén kezeltem az érdeklődést és így mindig más nő aratta le a babérokat. Részletes magyarázatot nem tudok adni, beszűkült tudatállapot, "majd lesz valami" mentalitás, a normális emberi reakciók teljes hiánya jellemzett.
3/13 anonim válasza:
Mert az ilyen nők vmi hercegnőnek képzelik magukat és arra várnak, hogy életük végéig az ölükbe hulljon minden amiért cserébe nem kell tenni semmit.
4/13 anonim válasza:
Mit jelent, hogy érdeklődő? Mi érdekli? Nyitott? Ez megint szex utalás?
5/13 anonim válasza:
Szerinted mit jelent, hogy érdeklődő valaki???
Nem csak vár a sült galambra, hogy a szájába repüljön, hanem lépéseket tesz a másikért, keresi a társaságát. Nem hagyja elúszni a lehetőségét.
6/13 anonim válasza:
De azt külön leírta, hogy aktívan keresi, ezért kérdeztem.
7/13 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy érdeklődő: randi időszakban kellemes sablonmosollyal eljátssza, hogy érdekli, ha a pasi mondjuk a horgászatról beszél?
9/13 anonim válasza:
"Mert az ilyen nők vmi hercegnőnek képzelik magukat és arra várnak, hogy életük végéig az ölükbe hulljon minden amiért cserébe nem kell tenni semmit." Kettes vagyok. Nem "hercegnő" voltam, hanem gyerekkorom óta nagyon szorongós, mivel apám egy darab szarként kezelt. Ja tényleg nem kellett soha, semmiért megküzdenem, ezért is dolgoztam havi 60ezer forintért 10 órákat egy olyan munkahelyen, ahová másfél órát kellett utazni-aztán vissza ugyanennyit. Bár azt hintón tettem meg és a parasztok tartották a hátukat, hogy leléphessek a vörös szőnyegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!