Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha több évnyi, csalódás után már a férfiak irányába is nyitott vagyok?
Alapvetően csak ennyi... Már nem csak a nők érdekelnek, megfordult a fejemben hogy egy férfinak is társa lehetnék. - Talán könnyebb az együttélés, egyszerűbb a gondolkodás, ezek összehangolása.
Komoly kapcsolatot keresve, merre érdemes ismerkedni?
Kicsit úgy érzem minden az én hibám mindig "needy" voltam, de ez már nem változik.
Egyáltalán a férfiaknak bejön egy ilyen "nőies?" Viselkedésű de férfias férfi?
Alapvetően gond az hogy valaki mindig a partnere kedvében akar járni, a partnereelt el, de szüksége van rá folyamatosan?
32/F
Mások véleménye mellékes. Az a lényeg, hogy te el tudd fogadni magad biszexuálisként. Feltéve, hogy valóban az vagy. Azért nyilván nem mindegy, hogy egy kiegyensúlyozott férfibarátságra vágysz-e, vagy szexuális kapcsolatra is vágysz egy férfival.
Másfelől a szexuális preferenciád kiterjesztése nem megoldás, hiszen a társas problémák a partner nemétől függetlenül újra előjöhetnek. Először a csalódások hátterét kellene megvizsgálni. Egy pszichológus tudna segíteni rájönnöd arra, hogy mit tehetsz azért, hogy a következő kapcsolatod jobban működjön.
4. Én pl akkor szexeltem férfiakkal mindig, amikor nem volt nő elérhető hosszú hónapokig. Igen, bi vagyok, de ezen túl is kellene gondolkozni és nem mindenre csak ennyit benyögni.
Régen is pl a tengerészek közül sokan, vagy a börtönökben azért keféltek férfiak egymással, mert nem volt nő. Ha mindenki mellé raktak volna egy elérhető női szexpartnert, akkor egymásra sem néztek volna azok a férfiak. Így vagyok ezzel én is. Férfinak férfival sokkal könnyebb összehozni a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!