Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nálatok fontos, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok fontos, hogy egy férfinak legyen jogosítványa, illetve autója?

Figyelt kérdés

Pusztán kíváncsiságból kérdezem, hogy ki hogyan látja ezt a dolgot.

22/F

2021. jún. 23. 10:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kedves 20-as válaszoló

Tisztában vagyok mindezzel amit leírtál, nem szándékoztam panaszkodni, csak elmondtam egy gyakorlati nehézséget amely a kapcsolatomban van és a témába illik.

Jogos az elgondolkodásom, mivel az rendben van, hogy mást tesz bele a kapcsolatba, csak mivel nő vagyok azaz menstruálok (nem problémamentesen)és várandós is lehetek, a vezetés ilyen állapotokban igen nagy nehézség és teher számomra. Nem állítottam, hogy elvárom, hogy mindenhova állandóan furikázzon a párom, mivel nem hiába vettem egy autót magamnak-ez az egyik hobbim. Azt mondom, hogy ilyen esetekben kifejezetten szükséges lenne,mert anyóst,apóst megkérni nem egy örökéletű dolog.

Számomra fontos az oda-vissza egy párkapcsolatban, attól még, hogy jól főz, mindig segítek a konyhában. És attól még, hogy meghív helyekre, van, hogy én is fizetek neki. Egyedül ez a téma nem működik így...

De! Már beszéltünk róla, kíméletesen vezettem fel neki és tesz ezügyben előrelépéseket és igyekezeteket.

2021. jún. 24. 21:00
 22/23 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Kedves utolsó! Nekem ha barátnőm lenne, én is próbálnám jobban aktivizálni magam, és részben jogos, hogy te is szeretnéd őt erre ösztönözni. Viszont ne felejtsük el, hogy a vezetés nagyon nagy felelősséggel jár, és ha valaki nem érzi úgy, hogy az adott időben képes a volán mögé ülni, akkor inkább senki ne is várja el tőle, mert akár rosszul is elsülhet, akármennyire is pozitívan álltok hozzá. Szóval valami egészséges kompromisszum lenne az ideális, hogy ilyen esetben a pasi is próbáljon legalább rövid távokon segíteni és rendelkezésre állni, de azért nem mindenkinek erőssége annyira a vezetés, és lehet hogy stresszeli stb., szóval nem feltétlen érdemes túlvállalnia magát valakinek, hiába pasi.
2021. jún. 25. 16:00
 23/23 anonim ***** válasza:

Fontosnak nem fontos, de mindenképpen pozitívum, hisz ennyivel többet tud, és abból, hogy valaki fenn tud tartani önállóan egy autót én stabil egzisztenciára gondolok. De ha nincs neki egyik sem, egyáltalán nem befolyásol semmit.

20L

2021. jún. 25. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!