Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyannal együtt lenni, aki nem vonz szexuálisan?
Szóval a belseje nagyon tetszik, kedves, őszinte, megbízható, a humorunk is hasonló, nagyon jól elvagyunk. Figyelmes, szeret utazni, mint én, jól főz, minden a helyén ebben a férfiben, de nem az esetem, egyáltalán nem vonz. A szex működik, mert eléggé jó a mérete, közben magamhoz nyúlok és úgy sikerül elélveznem.
Félek, más férfi, aki izmos, férfias, az esetem soha nem tenne meg értem annyit, mint ez a férfi. Ezért igyekszem a belsejére figyelni.
Volt már ezzel így valaki? Köszönöm a válaszokat.
"Az hogy te nem ismersz egyetlen ilyen nőt sem, az azért lehet mert nem ismered összességében a női nemet és működésüket és a fajfenntartás mechanizmusát hogy ez az illat dolog, kulcsfontosságú a párválasztásnál."
Megint jön a szöveg az igen bonyolult női működésről, amit férfi földi halandó nem is érthet meg soha.
nem mondjátok komolyan, hogy szerintetek az embereknél nem működnek feromonok?????
konkrétan én ismertem olyan nőt akinek megvesztem az illatától, és nem, nem a parfümje volt
Én akkor én mit mondjak szagvakként?
Nem érzékelem ezeket az impulzusokat, aztán mégis voltam szerelmes már párszor.
Lehet másnál másképp van, és az is lehet (bár nem tuti) hogy ez is oka a sikertelenségemnek, de kizártnak látom hogy a szaglásnak döntő része legyen a vonzalom kialakulásában. Ha ugyanis a szagok alapján alakulnának ki a vonzalmak, akkor soha nem lehettem volna én szerelmes senkibe
37! Hagyd ezeket a fero-maneket, nem értnek semmihez, a kutatók még a mai napig nem igazolt egyetlen emberi feromont sem, pedig veszettül keresik, most gondolj bele mekkora volna azzal fölturbózni a parfümöket! Csakhogy nem találják, mert valószínűleg nincs. Az, hogy két-három idióta itt mit makog erről azt nem kell elhinni, valószínűleg a saját szexuális vágyukat egy másik ember iránt élik meg tévesen feromon hatásként.
szóval el kéne fogadni, hogy nem az orrod után mégy a párkeresésben, tegyük hozzá, szerencsére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!