Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyannal együtt lenni, aki nem vonz szexuálisan?
Szóval a belseje nagyon tetszik, kedves, őszinte, megbízható, a humorunk is hasonló, nagyon jól elvagyunk. Figyelmes, szeret utazni, mint én, jól főz, minden a helyén ebben a férfiben, de nem az esetem, egyáltalán nem vonz. A szex működik, mert eléggé jó a mérete, közben magamhoz nyúlok és úgy sikerül elélveznem.
Félek, más férfi, aki izmos, férfias, az esetem soha nem tenne meg értem annyit, mint ez a férfi. Ezért igyekszem a belsejére figyelni.
Volt már ezzel így valaki? Köszönöm a válaszokat.
Hosszútávon nem.
De...arra is gondolhatsz, hogy nem fog túl sok meglepetés érni ha 60 éves lesz, valószínű ugyanígy fog kinézni, akkor már biztos jó lesz...
Azért itt is vannak fokozatok. Van olyan,hogy egyáltalán nem vonzódunk valakihez, az érintését sem élvezzük, sőt, nehezen viseljük el. És van olyan,hogy ugyan valamennyire vonzódunk Hozzá, de maga a szex nem olyan fenomenális Vele.
Ha egyáltalán nem vonzódunk Hozzá, akkor sem, amikor jobban megismerjük, fölösleges erőltetni, idővel úgyis lefut a kapcsolat párkapcsolat jellege, és ahogy már írták is, barátsággá szelídül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!