Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyannal együtt lenni, aki nem vonz szexuálisan?
Szóval a belseje nagyon tetszik, kedves, őszinte, megbízható, a humorunk is hasonló, nagyon jól elvagyunk. Figyelmes, szeret utazni, mint én, jól főz, minden a helyén ebben a férfiben, de nem az esetem, egyáltalán nem vonz. A szex működik, mert eléggé jó a mérete, közben magamhoz nyúlok és úgy sikerül elélveznem.
Félek, más férfi, aki izmos, férfias, az esetem soha nem tenne meg értem annyit, mint ez a férfi. Ezért igyekszem a belsejére figyelni.
Volt már ezzel így valaki? Köszönöm a válaszokat.
tehát egy megkomolyodtt jó anyagi helyzetű férfi a párod most..
De neked inkább a gyurós 17 centis vastag löcsű csoró joskák jönnek be, akikkel a nyaralás max az utban fekvő halastó lenne..
Hidd el, hogy ez csak rosszabb lesz. Én is voltam ilyen pasival, szegény mindent megtett nekem, de a végére már a szexet is elutasítottam és rettenetesen megundorodtam tőle. Már ott tartok hogy hánynék ha csak a közelemben van annyira undi a szaga is.
Leléptem, de neki fel sem tűnik hogy 8 hónapja nincs szex, 2 éve csók sem.
Végül is a kérdező írásából kiderül, hogy a média még is befolyásolja a nőket hogy miként válasszanak párt, úgy jó pár éve...
Össze jöttél vele mert szeret utazni ergo van pénze jó beosztásban dolgozik vagy akár vezető , aztán mert kedves, és még főzni is jól tud...
Ellenben még sem jöttél össze eddig olyannal akihez te vonzódtál.. vajon miért???
Mert nem olyan munkája van mint amire vágysz , nem lehet vele menni drága nyaralásokra.. hát persze..
Ez a férfi akit válaszottál egy előre megfontolt lépés volt, te már a családalapításra gondolsz, szerintem egy 10 ével legalább idősebb is lehet a fickó ide kérem a kis újjamba a szeget ha nincs igazam a leírtakkal kapcsolatban !
14# Mióta függ össze az igényesség azzal hogy van kémia két ember között?
Ha büdös, akkor felőlem annyit fürdik amennyit akar, akkor sem fog vonzani a szaga.
17# Nem érted? Hiába fürdik!
A nők illat alapján választanak nem tudtad?
Ha nem vonzó, akkor hiába fürdött és illatos, nekünk nőknek az taszító és büdös.
"A nők illat alapján választanak nem tudtad?"
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
És akkor most az AXe vagy az Old Spice-t használó pasi a vonzó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!