Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyannal együtt lenni, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyannal együtt lenni, aki nem vonz szexuálisan?

Figyelt kérdés

Szóval a belseje nagyon tetszik, kedves, őszinte, megbízható, a humorunk is hasonló, nagyon jól elvagyunk. Figyelmes, szeret utazni, mint én, jól főz, minden a helyén ebben a férfiben, de nem az esetem, egyáltalán nem vonz. A szex működik, mert eléggé jó a mérete, közben magamhoz nyúlok és úgy sikerül elélveznem.

Félek, más férfi, aki izmos, férfias, az esetem soha nem tenne meg értem annyit, mint ez a férfi. Ezért igyekszem a belsejére figyelni.

Volt már ezzel így valaki? Köszönöm a válaszokat.

2021. jún. 21. 15:09
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
81%
En az ilyen emberekkel nem szoktam osszejonni, oket hivom baratoknak, haveroknak. Ennyire nem kell nyomorultnak lenni egyedul.
2021. jún. 21. 18:48
 12/40 anonim ***** válasza:
20%

tehát egy megkomolyodtt jó anyagi helyzetű férfi a párod most..

De neked inkább a gyurós 17 centis vastag löcsű csoró joskák jönnek be, akikkel a nyaralás max az utban fekvő halastó lenne..

2021. júl. 13. 17:13
 13/40 anonim ***** válasza:
66%

Hidd el, hogy ez csak rosszabb lesz. Én is voltam ilyen pasival, szegény mindent megtett nekem, de a végére már a szexet is elutasítottam és rettenetesen megundorodtam tőle. Már ott tartok hogy hánynék ha csak a közelemben van annyira undi a szaga is.

Leléptem, de neki fel sem tűnik hogy 8 hónapja nincs szex, 2 éve csók sem.

2021. júl. 13. 17:42
 14/40 anonim ***** válasza:
67%
13. Azért nem mindenki olyan igénytelen mint a te párod... na..
2021. júl. 13. 17:47
 15/40 anonim ***** válasza:
86%

Végül is a kérdező írásából kiderül, hogy a média még is befolyásolja a nőket hogy miként válasszanak párt, úgy jó pár éve...

Össze jöttél vele mert szeret utazni ergo van pénze jó beosztásban dolgozik vagy akár vezető , aztán mert kedves, és még főzni is jól tud...

Ellenben még sem jöttél össze eddig olyannal akihez te vonzódtál.. vajon miért???

Mert nem olyan munkája van mint amire vágysz , nem lehet vele menni drága nyaralásokra.. hát persze..

Ez a férfi akit válaszottál egy előre megfontolt lépés volt, te már a családalapításra gondolsz, szerintem egy 10 ével legalább idősebb is lehet a fickó ide kérem a kis újjamba a szeget ha nincs igazam a leírtakkal kapcsolatban !

2021. júl. 13. 17:51
 16/40 anonim ***** válasza:
79%

14# Mióta függ össze az igényesség azzal hogy van kémia két ember között?

Ha büdös, akkor felőlem annyit fürdik amennyit akar, akkor sem fog vonzani a szaga.

2021. júl. 13. 20:57
 17/40 anonim ***** válasza:
24%
16. Aki fürdik rendesen az nem bűdős, maximum a négerek azok..
2021. júl. 13. 21:01
 18/40 anonim ***** válasza:
76%

17# Nem érted? Hiába fürdik!

A nők illat alapján választanak nem tudtad?

Ha nem vonzó, akkor hiába fürdött és illatos, nekünk nőknek az taszító és büdös.

2021. júl. 13. 21:09
 19/40 anonim ***** válasza:
21%

"A nők illat alapján választanak nem tudtad?"

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

És akkor most az AXe vagy az Old Spice-t használó pasi a vonzó?

2021. júl. 13. 21:33
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Amit az 5ös 6os mond abban van valami bár nálam ellentetje alakult ki inkább, szakaszokban kapcsolaton belül. Volt hogy barátnőmet nem láttam már olyan szépnek mint az elején, ehhez pedig egy kapcsolati mélypont kellett. Mivel ő volt a hibás ő tepert, nekem meg kellemetlen volt fogni a kezét mert nyáron izzadt, csókja mert nyálas lettem....Túl voltunk a mélyponton és újra szépnek láttam. Szóval kérdező, mélypontnál nem volt szexuális vonzalom, aztán meg rendbejöttünk lelkileg és megjavúlt a szexuális téren is.
2021. júl. 13. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!