Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a nők miért nem húznak jobbra? Mi bajuk van velem?
Van pár képem és szerintem (már bocs hogy van önbizalmam) elég jól nézek ki. Jóképű vagyok, nem vagyok dagadt. Átlagos arcképeim és teljes testet (ruhás) fotóim vannak kint. Szöveget nem írtam, mert minek?
A nők nagyon nagy részét elhúztam jobbra az utóbbi napokban. Csak akkor húztam balra, ha tényleg bűnronda, vagy nagyon rib*ncos a képei alapján. Inkább megyek rá a normalitásra, egy beszélgetés többet ér, mint egy csinos kép.
Csak az a gond hogy beszélgetni sincs kivel. 2 nő jelölt vissza, rájuk írtam, de egyiktől sem érkezett válasz. Ez most komoly?
Mi a fenét akarnak a nők a férfiaktól? Az a gond, hogy nem tettem ki márkás ruhás képeket? Vagy testes kép kellett volna, vagy autós, hogy menőnek - gazdagnak tűnjek? Komolyan nem értem őket, hogyan gondolkoznak.
Tehát teljesen átlagos képeim vannak, szabadtéri, meg beltéri - asztalos, egy rendezvényes, nincs a háttérben oszladozó fal, meg nem sötét, viszonylag jó minőségű fotók. És tényleg úgy gondolom, hogy jóképű vagyok.
Így hogy ismerkedjek, ha ők nem akarnak? Semmire nem jó az egész.
Ilyen hatalmas elvárásai vannak az összes nőnek? Mit kellett volna tennem? Írjam oda a havi fizetésemet, meg hogy milyen autóm van, hogy hátha úgy elhúznak? Szándékosan nem osztottam meg ilyen infókat, mert eleve nem kéne olyan nő, aki erre megy rá. De úgy néz ki így meg senkit nem fogok találni.
#6: "A leírás amúgy nem felesleges, nekem már több barátnőm is mondta, hogy nekik kizáró ok, ha nincs, mert ha annyira nem veszi a fáradságot az illető, hogy írjon 2 sort, akkor inkább hagyják."
Aztán mégis a jóképű ismerőseimnek akár 80 match is van, a többieknek meg jóval kevesebb.
És mégis az az általános tapasztalat, hogy a jóképű is csak minőségre tud szűrni a leírással, de kevesebb match lesz, mint kép nélkül.
Ahogy az is, hogy a nem jóképű, de normális leírásúnak ha havonta 1-2 match össze is jön se lesz minőség, mert azért jön össze, mert ezeknél a lányoknál olyan alacsonyan van a léc, hogy minden második vagy harmadik srácot jobbra húznak vagy-vagy alapon és nyilván a legjóképűbbet fogják kiválasztani.
Amúgy meg illene felfogni, hogy a Tinder olyan, mint a Vatera. Az eladónak jó, mert egy rozsdás vázát is el tud adni jó pénzért, a vevőnek pokol, mert 1/50-ed (vagy kevesebb) esélye van és a fél életét ott tölti, hogy figyeli, frissítgeti az oldalt.
Emiatt olyan nők kerülnek föl rá, akik valamilyen okból nem keltek el. Ez legtöbbször ha nem valami vidéki lakhelyen élnek, akkor már önmagában red flag. De ez ki is szokott derülni, mivel ha laza kapcsit keresnek, akkor a dagadtnak is Ryan Gosling kell, ha komoly kapcsit, akkor meg az orosházi 8 általánosból is kimaradt cigánylány is minimum Fecsóról ábrándozik.
Aztán persze a valóság gyakran átírja az elképzeléseket, csak hát az a fránya illúzió ne lenne... A kaszinó és minden más is ezért örök nyereség az üzemeltetőknek, mert mindig lesz utánpótlás hülyéből, aki úgy gondolja, hogy majd ő megnyeri a jackpotot, mert VALAKI mindig megnyeri. Aki persze minig mélyen kussol róla, hogy a sokszorosát veszítette már el korábban.
De hát akkor se fogja kivenni a pénzt, ha 1000 Ft-ból csinál 2000-et (pedig dupla, csak a nagyságrend kevés) vagy 10000-ből 15000-et (pedig fél napot dolgozik csak a nyereségért, de ő minimum 5x-özni akar, de inkább 10x-ezni.
#21- es neked maximálisan igazat adok :D még ezt így nem fogalmaztam meg magamnak de valami ilyesmi a helyzet.
Átlagos külsővel olyan a Tinder mintha a Budapest tv-s Anettka showal akarnánk a sztárban sztár ellen versenyezni :D Persze én is naív vagyok mert altatom magam, hogy majd lesz egy normális beszélgetés legalább de ááááh :DD szökőévente match és nem a kommunikatív fajtával.
De én hamarosan eljutok arra, hogy elengedem a dolgot. F/30
Próbáltam jobb képeket lőni, de inkább el is engedem a témát. Jobb nekem így egyedül, mint ezekkel a lányokkal. Sok hűhó semmiért.
Ha 10x néznék ki jobban, már nem lennék evilági. Nem csak 10x több pénz kellene? :D
Elengedem, mert nem kellenek amúgy se ezek a pózolós tükrös "IMPRESS ME" (Miért írja ezt minden 3.? Ki fog neki behódolni?) lányok. Az én párom lehet még meg se született.
Én is kíváncsi vagyok :)
Küldesz képet? 34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!