Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy feljön a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy feljön a hányás a nöknek annyira ronda egy férfi?

Figyelt kérdés
Mindig tudtam, hogy csúnya vagyok, nem is erölködtem sose a csajoknál, inkább barátkoztam. Most jócskán felnött fejjel (32 vagyok) történt meg, hogy korombeli nök beszélgetését kihallgattam és azt mondták rólam, hogyha meglátnak és a közelükbe megyek, akkor feljön nekik a hányás és kimarja a torkukat is. Ilyen tényleg létezik? Nem vicceltek! Azt mondták hogy ennyire ronda vagyok hogy fizikai reakciót ad a testük védekezésül. Elég rosszul esett a dolog, még fiatalabb koromban sem mondtak rólam ilyet, legalábbis nem hallottam.
2021. jún. 18. 16:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%
Mondani nem mondtak ilyet, de olyan volt már régebben, hogy egy teljesen ismeretlen fiatal lány (akkoriban kb. velem egykorú) grimaszos fintort vágott és elfordult ne is lásson. Innen gondoltam, hogy jó ronda a képem. :(
2021. jún. 18. 19:39
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
túl sok fröcsöt ittak akkor szokott..
2021. jún. 18. 20:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok büdös. Nagyon adok a higiéniára. Fogaim is jók, nem zsíros a hajam, pattanásaim sincsenek. Megkérdeztem a legjobb barátomat, szerinte se vagyok büdös. Viselkedésem zárkózott, visszahúzódó, nem bántok senkit!
2021. jún. 18. 20:27
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Amig nem eroszakolod meg, biztos, hogy nem.
2021. jún. 18. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:
46%

Azt tanácsolom hogy hányd le azt aki ezt mondta rád, ha kell használd az ujjadat hozzá.

Biztos értékelni fogja, és legalább okot adsz rá hogy hányjon.

Az ilyen beképzelt suttyóbunkó nőknek amúgy mindig a gyengepontját kell megtalálni, és szétalázni kegyetlenül. Ilyet egy rendes ember egy vele rendesen viselkedő emberről a háta mögött sem mondd, csak egy szaralak.

Nekem nem volt hasonló élményem, de te ne kíméld a csajt!

2021. jún. 18. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!