Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez normális? Ismerkedek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csakegykérdés35 kérdése:

Ez normális? Ismerkedek egy férfival aki már az elején erős érzelmeket mutat, kitett napjába több formában ami furcsa lett, bejelöltem másik fb-ból amiben már nem mutatta azokat a posztokat, mit tennétek?

Figyelt kérdés

2021. jún. 17. 09:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem normális. Mármint... miért nem neked küldi ezeket a versket, üzeneteket ha annyira csak veled akarja megosztani?
2021. jún. 17. 10:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Na igen ezt nem értettem én sem. Pedig egy szóval sem mondtam hogy bármit tegyen közé de ha már kitette nem értettem miért csak úgy hogy én lássam, azóta módosította csak hát mégis furcsa
2021. jún. 17. 11:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok és mióta vagytok "együtt"?

Két felnőtt közt miért nem publikus, Tök egyértelmű, hogy nem hitte volna, hogy rájössz, hogy csak veled osztotta meg. Másképp mi értelme lenne, ha nem akarná, hogy tudják? Akkor csak neked küldené el és annyi.

2021. jún. 17. 11:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2023. jan. 21. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!