Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érezted már szingliként hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már szingliként hogy mennyivel jobban tudnád most értékelni, ami anno természetesnek tűnt?

Figyelt kérdés

A szeretet minden formája, a csók, az ölelés, a simogatás, az együttlétek... sokkal többet tud adni, mint azt az ember gondolja.

Érezted azt, ha most nem lennél szingli, sokkal jobban értékelnéd az intimitást?

2021. jún. 16. 17:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
19%

Mi nem harmadik fél miatt.

Hanem folyamatos megfeleltségi kenyszereket támasztott benne, ebben abban sem voltam neki jo, ebben abban is változnom kellett, es amikor eronek erejével amblokk megváltoztam, akkor meg belekötött masba. Folyamat kritizált kritizált, ha sikereim voltak soha nem tudott velem örülni sem hanem rávágta hogy biztos csak mákom volt.

Folya.at lattam rajta hogy állandoan baja van velem mindog veszekedtunk ami csak nekem fájt szívben hogy olelés helyett mar megint ezt kapom. Soha nem leszek neki jo mindog van baja velem. De az ugy végtelenul. Soha nincs vége ha fejre állok sem lesz vége. El fog hagyni. Ez garantált.

A veszekedésekben már kezdtünk kikészulni is, idegronccsá mindketten.

De végig korrektek voltunk egymassal probaltunk megbirkozni azzal, hogy valojaban összeférhetetlenek vagyunk. Egyikunk sem akarta ezt magának bevallani. Hogy egyszeruen nem illunk ossze.

Mindketten akartuk volna hogy menjen, de szemelyisegbol eredoen nem ment.

Már rémálmaim is voltak. Kikészult ő is. Es egyik vitánál (étterni vacsora)ki lett mondva, hogy vége.

Csak rábolintani tudtam már akkor joformán "félholtan", minden erom elfogyott már nekem is. Nem birtam tovább. Ahogy rabolintottam, elkezdett könnyezni.

Az étterembe még párként mentünk be, de egyedülálloként jöttünk ki.

Azota is "menekul"elolem. Ha veletlen beszelunk abbol is garantalt a veszekedes utálat gyűlölet :(

2021. jún. 16. 20:51
 12/12 anonim ***** válasza:
19%
8.voltam
2021. jún. 16. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!